duminică, 19 decembrie 2021

 

Catre, 

MEMBRII de SINDICAT ai FILIALELOR SCMD MUNTENIA !

Nu vreau sa intru intr-o repetare  perpetua , vorbind despre tradatorii de neam si tara, care au prabusit tara si armata, urmarind exclusiv interesele personale si de grup.

Resping cu toata forta atitudinea lipsita de demnitate si onoare a unor cadre militare, care susotesc pe la colturi...**oare ne mai da si noua ceva ???...** - ( cu siguranta pentru acestia, armata nu a fost o institutie de profesionalism , ci una de refugiu). Pai cine sa va dea altcineva decat tara ??? Va da Ciuca ???...din buzunarul lui, sau , sperati sa mai beneficiati de alta hotie??? Aveti orbul gainii si chiar nu vedeti ca de cand s-a gaurit drapelul national, noua ne-a inlocuit adevaratele grade militare cu niste carpe iar ei au pastrat stelele pe epoleti, adica stapani de sclavi si sclavi ? E greu sa observati ? Si asta, tocmai pentru a fi batjocoriti sistematic ?

UN ADEVAR ISTORIC este insa CERT, acela potrivit caruia,

Noi, militarii in rezerva, in momentele carierei noastre militare AM JURAT CREDINTA TARII si AM EXECUTAT ORDINELE PRIMITE pentru indeplinirea misiunilor , EXCLUSIV PENTRU TARA! Nu pentru Ciuca si nici pentru politicienii de rahat ai tarii...

TARA ne- a oferit UNIFORMA si SOLDA ! NU Ciuca cu acolitii lui din ministerul cel mai corupt al Apararii , care intr-un total, nejustificat si criminal dispret, din pozitia in care este acum, aceea de premier ( ???!!!...) batjocoreste REZERVISTII ARMATEI ROMANE si TARA , prin emiterea unor acte normative aberante( vezi recenta OUG al carei text circula pe toate site.urile de socializare), anticonstitutionale , care, incurajeaza discriminarea si decaderea CORPULUI  de Cadre Militare in raport cu celalalte categorii sociale.

In acest moment, singura solutie de anihilare a acestor raufacatori ai natiunii, este SA INTRAM IN REGULILE MOBILIZARII si SA O TRAIM cu toate etapele ei, in strada si in justitie!

Noi nu suntem , n-am fost si nu vom fi slugile nimanui!

Va chem sa pregatim temeinic actiunea din 28.dec.2021 din Capitala Romaniei, fiecare sub  puternicele  emotii de militar roman patriot, la lupta pentru apararea drepturilor noastre si ale Romaniei !

Voi reveni cu detalii, gradual, in functie de evolutia evenimentelor!

Vicepresedinte Coordonator Filiale SCMD MUNTENIA

Colonel Popescu Victor