joi, 24 aprilie 2014

AM PRIMIT "RASPUNSUL"LA PETITIA ADRESATA ministrului Apararii Nationale, TRIMISA SPRE SOLUTIONARE CASEI DE PENSII SECTORIALE! SUPUN ATENTIEI domniilor VOASTRE acest raspuns si VA SOLICIT INTERVENTIA!


Catre,
Premierul Romaniei , domnul  Victor Ponta
ministrul Apararii Nationale, domnul Mircea Dusa
Consiliul National al Reprezentantilor SCMD
Presedintele SCMD, domnul Mircea Dogaru
Birourile operative ale Filialelor SCMD si ANCMRR.

Spre stiinta,
Directorului Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N.

REFERITOR la:
Petitia subsemnatului adresata ministrului apararii nationale, transmisa spre solutionare Casei de pensii sectoriale a Ministerului Apararii Nationale, inregistrata la aceasta institutie sub nr.RP 1084 din data de 09.04 2012, prin care am solicitat sa mi se comunice in scris NUMARUL DECIZIEI DE RECALCULARE IN BAZA CAREIA S-A REVIZUIT PENSIA MILITARA DE STAT( aceasta fiind anulata prin HJD SI IREVOCABILA), am primit urmatorul raspuns :

ROMANIA
MINISTERUL APARARII NATIONALE
CASA DE PENSII SECTORIALA
Nr.RP 1084 din_______2014
Bucuresti




                                            Domnului col.(r.) POPESCU I. VICTOR
                                                       victorpopescu9255@yahoo.com


Referitor la petitia dumneavoastra adresata ministrului apararii nationale, transmisa spre solutionare Casei de pensii sectoriale a Ministerului Apararii Nationale, inregistrata la aceasta institutie sub nr.RP 1084 din data de 09.04 2014, va comunicam urmatoarele:

Avand in vedere ca solicitarile dumneavoastra au fost cuprinse in cererea de chemare in judecata ce formeaza obiectul Dosarului nr.7034/109/2013, aflat pe rolul Tribunalului Arges, Sectia pentru conflicte de munca si asigurari sociale, va aducem la cunostinta ca punctul de vedere al institutiei noastre va fi exprimat prin intampinarea ce va fi depusa la dosarul cauzei.


DIRECTORUL ADJUNCT AL CASEI DE PENSII SECTORIALE
Colonel,
INDESCIFRABIL
SEMNATURA
STAMPILA

                                     Conform cu originalul,
                                 Presedintele Filialei Pitesti
                                 colonel Popescu Victor

OBSERVATII :
1.Petitia subsemnatului, NU are nici-o legatura ca Dosarul nr.7034/109/2013 si NU am solicitat punct de vedere( cunoastem manevrele de ocolire ale adevarului  ale acestei institutii ) ci un raspuns autorizat;
2.Raspunsul la o petitie NU poate fi NICIODATA un punct de vedere exprimat printr-o intampinare, in cadrul unui proces. Raspunsul la petitie trebuie sa fie clar, concis si cu temei legal; In cazul de fata, Casa de pensii sectoriala a M.Ap.N, TREBUIA sa-mi comunice NUMARUL DECIZIEI , atat si nimic mai mult!
3.domnul ministru al Apararii Nationale care are in subordine Casa de pensii sectoriala, ori nu stie, ori stie si se face ca nu stie, ori Casa de pensii e stat in stat si face ce vrea ! Dar...domnul ministru trebuie sa stie ca un astfel de raspuns, descalifica instutia Ministerul Apararii Nationale!

Fata de cele aratate, domnule Premier Victor Ponta, rog DISPUNETI !

Presedintele Filialei 1 Pitesti
Victor Popescu