joi, 21 iunie 2012

SITUATIE FARA PRECEDENT IN ARMATA ROMANIEI ,INFRACTIUNI IN GRUP ORGANIZAT DE TIP MAFIOT , CEREM INCEPEREA URMARIRII PENALE ,FAPTELE EXISTA SI NU ADMITEM NICI-O INTARZAIERE !

''...nu sunt pierdute decat acele batalii ,pe care nu le incepi niciodata ...''




JAF cu grade militare, impartite  lingailor politici-penali primari si prefecti ,jurnalisti ,directori de  televiziuni si obedientilor ANCMRR-isti ,de catre Basescu si Oprea !  INCREDIBIL ,INCALIFICABIL, PENAL !
                                                                                                                                                                                                              Mihai Gâdea a făcut public în cadrul emisiunii un ordin secret al Ministrului Apărării Naţionale, la aceea vreme Gabriel Oprea, de înaintare în grad în mod excepţional a unor rezervişti la gradul de ofiţer de rang superior. 
Pe  listă anexată ordinului menţionat apar 66 de nume, printre care cele ale unor oameni politici, jurnalişti, directori tv.
Pe lista respectivă apar: Apostu Sorin, Blejnar Sorin, Benea Gheorghe, Botiş Ioan Nelu, Boureanu Cristian, William Brânză, Daniel Brânză, Bud Nicolae, Falcă Gheorghe, Robert Turcesc, Alexandru Lăzescu, Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Ştefan, Liviu Negoiţă, Cezar Preda ş.a.
În unele din cazurile discutate s-a putut consemna faptul că ridicarea în grad a fost cu adevărat excepţională, de la gradul de fruntaş sau caporal la cel de locotenent-colonel sau colonel.
Într-o intervenţie telefonică, Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale, a declarat că ministerul pe care îl conduce consideră că în cazul ordinului excepţional de ridicare în grad, adus în discuţie în emisiune, s-au comis abateri de la regulamentele militare şi că se va deschide o acţiune de anulare a efectelor acestuia. Cornel Dobriţoiu a mai declarat că în urma unor consultări cu departamentul juridic se va lua şi o decizie în ceea ce priveşte o viitoare acţiune îndreptată şi împotriva fostului ministru, Gabriel Oprea.
La solicitarea comentatorilor din studiou, ministrul Apărării a confirmat faptul că Robert Turcescu, care apare pe listă ca fiind înaintat la gradul de colonel, în 2010, nu a efectuat serviciul militar, obligatoriu până în  2006!
Am urmarit extrem de tensionat si stapanit de o stare de revolta fara precedent ,prezentarea listei ,in direct ,la postul de televiziune Antena 3, de catre Mihai Gadea .Fara alte comentarii ,fapta Presedintelui Romaniei si a fostului ministru al Apararii -Oprea Gabriel in COMPLICITATE cu Seful Directiei Menegement /Resurse Umane din MAp.N ,Comandantii CENTRELOR MILITARE si ANCMRR ,de  compromitere a institutiei militare prin acordarea gradelor militare unor civili sau militari in rezerva ,incalcand cu premeditare preved.LEGII 80/1995 (Statutul cadrelor militare ),constituie INFRACTIUNE potriv.dispoz.C.P.art.248 ,248 (1) si 249 .NU  este nimic de comentat in acest sens .Iata unde se duceau banii militarilor de profesie ,pensionati ! Deci ,rezum : Faptele au fost savarsite din culpa ,premeditat  si exista ; Faptele constituie INFRACTIUNE ;Presedintele Romaniei a incalcat Constitutia ! Infractiunea este cu atat mai grava ,cu cat s-a actionat in grup ! Este pusa in pericol ,integritatea SAOPSN : DE ACEEA , IN NUMELE LEGII si PENTRU TARA ,FILIALA 1 Pitesti SCMD ,cere :
1. Implicarea Conducerii Centrale a SCMD ,a TUTUROR FILIALELOR SCMD si a Departamentului Juridic al SCMD ,in denuntarea acestor fapte si impostori ,zilnic ,prin toate formele si mijloacele mass/media ; Solicitati sprijinul televiziunii nationale ,pentru a arata pe viu ,IMPOSTORII NATIUNII !
2 .Conducerea Centrala a SCMD si TOATE FILIALELE SCMD  ,sa sesizeze in scris ,prin Plangeri Penale si petitii ,Parchetul General /Parchetele Teritoriale ,Guvernul Romaniei si CSAT ,desprea comiterea acestor infractiuni ,precum si despre pericolul ce il reprezinta pentru SAOPSN ;
3. Conducerea Centrala a SCMD si TOATE FILIALELE SCMD ,sa solicite Guvernului Romaniei ,RETRAGEREA dreptului de structura de UTILITATE PUBLICA a ANCMRR ;
4. Trecerea in rezerva IMEDIAT a tuturor Comandantilor de Centre Militare ,care in complicitate cu Directia Management Resurse Umane din MAp.N ,au introdus sau nu, in lucrarile specifice de mobilizare ,indivizi ce nu au avut nici-o legatura ca activitatea militara ,recunoscandu-le gradele si functiile militare ;
5 .SOLICITAM SPRIJIN TOTAL pentru ministru Apararii Nationale ,in actiunile ce vor urma !
6. Solicitam SCUZE PUBLICE ale oficialitatilor guvernamentale ,pentru gravele prejudicii de imagine ,materiale si financiare ,aduse de fostul ministru al Apararii Nationale Oprea Gabriel ,in complicitate cu Traian Basescu ,Emil Boc ,ANCMRR ,Comandantii Centrelor Militare ,structurile SMG ,Directorii Caselor de Pensii Sectoriale s.a.,ARMATEI si celorlalte Institutii de OPSN  !
CEREM IMEDIAT , INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva tuturor implicatilor ,in aceasta OPERATIE POLITICO-MILITARA MAFIOTA !


HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !
PRESEDINTELE FILIALEI 1 PITESTI SCMD ,
Colonel , Victor POPESCU


PUBLICAM LISTA RUSINII NATIONALE a acolitilor -penali ai lui Oprea :


Numele sunt prezentate în premieră, ofiţerii fiind numiţi la strict secret de ministru Gabriel Oprea. 

Apostu Sorin - Primar Cluj arestat pentru fapte de corupţie - PDL - Lt.Col. (2011, absv.)
Arnăutu Decebal - Primar Târgu Neamţ - PDL - Col. (2010, cap.)
Blejnar Sorin - Şef ANAF - PDL - Col. (2011, lt. col.)
Bica Radu Vasile - Vicepreşedinte al CJ Cluj, arestat pentru fapte de corupţie - PDL 
Botiş Ioan Nelu - Deputat, Ministru - PDL - Lt.Col (2010, Lt.)
Boureanu Cristian - Deputat - PDL - Col. (2011, absv.)
Brînză William Gabriel - Deputat - PDL - Lt.Col. (2011, sold.)
Brînză Daniel - Secretar Executiv Diaspora - PDL - Col. (2010, absv.)
Drăgan Romeo Ionel - Director General Adjunct ANL - PDL - Lt.Col. (2012, Plt.Maj.)
Falcă Gheorghe - Primar Arad - PDL - Mr. (2010, Cap.)
Ferencz Ştefania Gabriela - Secretar General Adjunct al Guvernului - PDL - Mr. (2011, absv.)
Flutur Gheorghe - Preţedinte CJ Suceava - PDL - Col. (2011, Lt.Col), Lt.Col. (2010, Mr.)
Alexandru Lazescu - Director TVR - PDL - Col. 2011
Robert Turcescu - Jurnalist - PDL - Col. 2010
Mihai Răzvan Ungureanu - Prim-ministru - PDL - Col. 2011
Gheorghe Ştefan - PDL Neamţ - PDL - Col. 2010
Ialomiţianu Gheorghe - Ministru de Finanţe - PDL - Col. (2010, Slt)
Iliescu Valentin Adrian - Şeful Dep. pt. Rel. cu Parlamentul - Guvern - PDL - Col. (2010, Slt.)
Ionescu Silvian - Ex Comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu- PDL - Col. (2010, Cpt.)
Ivaschescu Nicolae - Secretar de Stat la Ministerul Muncii - PDL - Lt.Col (2010, absv.)
Gheorghe Nastasia - Secretar de Stat - PDL - Col. (2010, Mr)
Negoiţă Liviu - Primar Sector 3 - PDL - Col. (2012, Mr.)
Oltean Ioan - Deputat - PDL - Col. (2010, absv.)
Cristian Constantin Poteraş - Primar Sector 6 - PDL - Lt.Col. (2010, sold.), Col (2012, Lt.Col.)
Preda Cezar Florin - Vicepreşedinte PDL - PDL - Col. (2011, Lt.)
Neculai Rebenciuc - Deputat - PDL - Lt.Col. (2010, Sold.)
Savin Emanoil - Primar Buşteni - PDL - Col. (2010, slt.)