vineri, 29 iunie 2012

TERGIVERSAREA USL ,INTRE ACOLADELE UITARII .

   FILIALA  1  PITESTI


BIROUL OPERATIV


COMITTETULUI DIRECTOR , PRESEDINTELUI SCMD ,CONSILIULUI NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE ,


Apreciem in modul cel mai obiectiv si echidistant ,pozitia ferma ,verticala ,demna ,onorabila si fara echivoc ,a Presedintelui SCMD ,exprimata in cadrul unor emisiuni televizate ,pe posturile de televiziune OTV si B1 Tv.,in legatura cu evolutia ingrijoratoare a evenimentelor politice ,economice si sociale din Romania  si nu numai ,in actualul context .Consideram ca nu are nici-o legatura, identitatea juridica a posturilor de televiziune ca atare ,cu conceptia ,starea emotionala ,punctul de vedere al vorbitorilor si aservirea sau nu ,unei anumite grupari ,aliante  politice ,institutii ,etc...Faptul ca Presedintele SCMD a pledat pentru redarea Romaniei romanilor ,pentru cultul respectarii traditiilor ,simbolurilor si valorilor nationale ,istorie , economie ,cultura ,arta ,patriotism ,munca ,competenta ,raspundere ,aparare ,ordine publica ,etc...,neobstructionat de unii asa zisi ''vedete jurnalistice''de la alte posturi de televiziune gen dl.Ursu (Antena 3) , nu face decat sa adresam multumiri moderatorilor acestor emisiuni si...pe mai departe !
Noi nu facem analize si studii de caz , mai profesionist ,documentat si argumentat decat a facut-o Presedintele SCMD ,NU credem ca se poate face ,drept pentru care ,avem toata determinarea sa respectam LIDERUL , sa continuam lupta pentru indeplinirea obiectivelor stabilite si sa-i adresam FELICITARI ,SANATATE si PUTERE de MUNCA ,pentru consolidarea si dezvoltarea organizatiei in cadrul Societatii Civile .Aceleasi obiective ,sunt stipulate si in Acordurile de Colaborare cu USL ,numai ca NOI am respectat angajamentele  asumate pentru indeplinirea lor ,USL- le ignora  ! Din start ,dezavuam pozitiile celor care invoca timpul...,timpul scurt ,starea de incertitudine pentru crearea sau schimbarea majoritatii parlamentare ,bugetul (vezi doamne ,NOI suntem vinovati pentru gestionarea frauduloasa a bugetului consolidat al tarii si nu politicienii corupti ,incapabili si iresponsabili  etc...) .Pentru emiterea unei Ordonante de Urgenta ,cu masuri reparatorii imediate, in domeniul pensiilor militare ,cel putin ca intentie si ulterior cu termen si proceduri de rezolvare a unei legi organice ,NU impunea si NU impune ,decat vointa politica, pentru  respectarea legii ,ceea ce lipseste  ?  dl.Ponta spunea cu subiect si predicat ''TOLERANTA ZERO''pentru cei care au incalcat si incalca legea .../ ''imediat ce vom ajunge la guvernare ,vom anula toate legile nedrepte date de regimul Boc ,impotriva romanilor ''(...) Adica ,semnam un memorandum ,trecem Monitorul Oficial al Romaniei , din subordinea Camerei Deputatilor in subordinea Guvernului ,in 24 de ore si pentru repunerea in ordine a legii pensiilor militare ,NU se poate ???!!!...Iar suntem in punctul in care constatam ca ,interesele de grup ,de grup mafiot, sau de alta natura ,primeaza ? Nu se poate tolera ,un astfel de comportament ! Sa intelegem ca NU VREA dl.Oprea ?...
Prin urmare ,Filiala 1 Pitesti SCMD ,consecventa respectarii prevederilor Constitutiei Romaniei ,a legilor ,Statutului SCMD si ROF ,va acorda tot sprijinul Conducerii Centrale a SCMD ,in reconsiderarea atitudinii fata de guvernul Romaniei pentru respectarea legilor si principiilor care definesc statul de drept . Pentru data de 14 iulie 2012 ,am inceput procedura de anuntare si organizare ,in vederea participarii la mitingul de protest .
FILIALA 1 Pitesti SCMD ,va solicita in mod expres ,sa convocati la Sediul Central ,TOTI Presedintii de Filiale ,cu Tabelele Nominale de participare , ale membrilor de sindicat la acest miting de avertisment .Nu de alta ,dar in primul rand este o obligatie statutara si in al doilea rand ,ESTE VORBA DE APARAREA DREPTURILOR NOASTRE ,ALE TUTUROR ! 
Aceasta manifestatie in spatiul public , TREBUIE sa fie una de RESPONSABILIZARE a factorului politic ,institutional ,fata de natiune si tara care le confera confortul gestiunii ei, - si  de RESPONSABILIZARE a FORTEI si UNITATII de actiune a SCMD ,pentru apararea drepturilor si principiilor democratice ,unanim recunoscute .
CNSC trebuie sa devina vectorul principal de actiune in societatea romaneasca ,pentru noua arhitectura a reconstructiei politice ,morale si materiale a Romaniei ! Altfel ,urmasilor nostrii ,nu avem a le lasa mostenire ,decat TRADAREA


Honor et Patria ,Vae Victis !
Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD
Colonel , Victor POPESCU

 .