marți, 23 septembrie 2014

ASTEPTAM REACTIA AUTORITATILOR IN DREPT, PENTRU CERCETAREA SI SANCTIONAREA ACESTOR ABUZURI


INCALCARI GRAVE ALE LEGII IN Ministerul Apararii Nationale sub mandatul lui Oprea!
Actualul ministru al Apararii, urmeaza traditia lasata de predecesor;
Gratie acestui comportament, JUSTITIA a incuviintat Executarea Silita impotriva acestui minister, pentru o parte insemnata a rezervistilor militari, in procesul pensiilor miltare!

...nu cunoastem un stat in lume, in care Reprezentanti ai armatei, sa lupte impotriva drepturilor constitutionale / fundamentale, ale propriilor militari in rezerva...

...Deși in seara zilei de 21.09 2014,  la un post de  televiziune,  senatorul Corneliu Dobritoiu a declarat că pe timpul ministeriatului său a anulat prin ordin tabelul cu avansările în grad făcute  de Gabriel Oprea, printre care se afla și jurnalistul Robert Turcescu(având gradul de lt. Colonel), astăzi, 22.09 2014, ministrul Apărării Naționale,  a refuzat să facă o declarație în acest sens, pe motiv că va fi afectată imaginea Armatei.  În fapt, se dorește pentru a doua oară, să se acopere sub preș, încălcările flagrante ale legilor militare de către acest ex-ministru:  personal am sesizat în 2013 pe doamna Adina Anghelescu de la "Lumea justiției", cum unui număr de 1200 rezerviști militari,  printre care mă număr și eu, li s-au acordat în baza unui ordin verbal diferite sume, invocându-se o anexă a HG 1294 privind locurile și grupele de muncă , dar,  care se aplica numai celor care urmau să se pensioneze ulterior apariției acestei anexe, deci, fără temei legal, fără ca noi sa fi solicitat acest lucru ci doar pentru a "drege busuiocul" recte a mai atenua din tăierile de pensii efectuate de Boc. Acest aspect, a fost sesizat de Curtea de Conturi și cel responsabil nu a răspuns nici până în prezent,  ba mai mult a fost și promovat vicepremier în Guvernul României. Tot așa și azi,  MApN, a refuzat să recunoască avansarea lui Robert Turcescu, acoperind pentru a doua oară ilegalitățile săvârșite de Gabriel Oprea..
(preluare de pe net.)