vineri, 19 septembrie 2014

MODIFICARE RADICALA DE ALEGERE A STRUCTURILOR DE CONDUCERE ALE FILIALEI!



COMUNICAT / INFORMARE

Timpul de pregatire a AGF in vederea depunerii mandatului actual al Presedintelui, Vicepresedintului si Secretarului Filialei 1 Pitesti, luand in considerare agenda pregatirii si desfasurarii sedintei CNR 2014, este foarte scurt. Pe de alta parte, obiectivul nostru principal care difera total de cel al celorlalte filiale ale sindicatului, este concentrarea tuturor eforturilor, pentru punerea in aplicare a incuviintarii executarii silite, a M.Ap.N!
Totusi, avand in vedere principiul potrivit caruia , reusitei unei actiuni bazata pe VOLUNTARIAT, nu-i poti  garanta decat in cel mai fericit caz, sanse minime ( vezi toate actiunile SCMD ), trebuie sa acordam toata atentia, organizarii, pregatirii si desfasurarii AGF, care dincolo de prevederile art.35 , art.41( 6 ), art.43 ( a, b ) / ROF , va  constitui o determinare reala si o schimbare radicala a Statutului SCMD.
In acest sens, candidatii propusi sa ocupe functiile de conducere in Biroul Operativ, trebuie sa corespunda modelului profesionist, legist, moral, dinamic, loial devotat luptei sindicale, pentru apararea drepturilor militarilor. Pregatirea si practica acestora,  trebuie sa se adreseze nivelului cerintelor Managementului Performantei ( a se citi Frederic Taylor si Henry Fayol ) : studii superioare si provenienta din structurile active, de comanda / stat major. In acelasi timp, acestia vor trebui sa dovedeasca in fata membrilor AGF, atitudinea si realizarile avute in mandatul precedent.
Avand in vedere aceste cerinte absolut necesare, pentru alegerea unei echipe profesioniste de conducere a Filialei Pitesti in urmatorul mandat, va adresam INVITATIA, ca pana la data de 10 octombrie 2014, sa depuneti la Biroul Operativ al Filialei ( SECRETAR ) Curriculum Vitae-Europass.

HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS!

Biroul Operativ al Filialei
Presedinte - colonel Victor POPESCU