vineri, 21 august 2015

O CATASTROFA ECO - SOCIALA !


       Stimati Europarlamentari,



va transmit, prin intermediul acestei Scrisori deschise, cateva ganduri pe care, am considerat oportun a vi le comunica.

1.Cu privire la Uniunea Europeana si prezenta in Parlamentul asa-zisei Europa, a unui cetatean roman, temporar euro-parlamentar.

Prezenta in Parlamentul Uniunii Europene a unui cetatean roman este o declaratie informala de aderare, la toate tradarile pe care Romania a fost nevoita a le infrunta de-alungul ultimilor 146 de ani, de la aducerea unui Rege pe tronul Romaniei, in 1866  pana la anul 2012 cand, un cetatean, temporar presedinte, numit basescu, a fost mentinut ca presedinte, infrangand vointa cetatenilor romani care, l-au demis.

Cetatenii romani, europarlamentari, sunt indemnati a-si uita apartenenta la Romania, ei sunt atasati unei grupari politice, numite "familii" asa-zis europene.

In prezent, identitatea Romaniei este intr-un proces accelerat de anulare, fapt care, va culmina cu aderarea la moneda unica europeana.

Ce a adus procesul de aderare si aderarea la asa-zisa Uniune Europeana:

            -distrugerea industriei romanesti, o observati cand mergeti pe strada, in hipermarketuri, in aproape, tot ceea ce inseamna comert, Romania devenind o mare piata de consum si desfacere pentru tarile din nucleul dur al asa-zisei Uniuni Europene.

            -oferirea drept "cadou", a companiei Petrom si a zacamintelor de petrol si gaze, catre cei care, ne-au luat, in trecut si aurul de la Rosia Montana, cca 800 to aur, contribuind la construirea Palatelor pe care,  romanii se duc sa le admire, contra cost, in Austria si Ungaria.

            -preluarea infrastructurii industriale, energetice si imobiliare la preturi derizorii, de catre multi-nationalele Uniunii Europene...

            -preluarea, la preturi derizorii, a  infrastructurii bancare si a pietii bancare din Romania in proportie de 95% de catre bancile de stat si private din asa-zisa Uniune Europeana.

            -aplicarea, Planului Valev, din anii 1950 prin care, Romaniei i se impusese transformarea intr-o economie agrara, pe care o aplica acum, asa-zisa Uniune Europeana prin programul de fonduri, asa-zis europene, dirijate exclusiv in zona agrara si industria alimentara.

            -iluzia de a considera ca, atragem fonduri europene, in fond, industria nucleului dur al Europei ne vinde toate echipamentele finantate prin fonduri asa-zis europene, ei se aleg cu profitul, noi cu iluzia, in 10 ani, aceste echipamente trebuiesc inlocuite, daca nu producem valoare adaugata, nu vor mai fi bani.

            Ce li s-a oferit romanilor, in schimbul acestei catastrofe eco-sociala:

            -umilinta de a fi sclavii moderni ai asa-zisei Uniuni Europene, cetateni romani cu educatie, fiind nevoiti, pe salarii mizere, sa lucreze in agricultura, constructii, sa spele la fund batranii asa-zise-i Uniuni Europene;

            -ofertarea fortei de munca, de catre clasa politica:"veniti in Romania, avem forta de munca ieftina", ca sclavi, pentru multinationalele care, au transformat Romania, intr-un lagar de munca, cu circ, a se citi, mall-uri, pe masura.

            -umilinta de a fi facuti tigani si asimilati cu o minoritate care, ne rusineaza, in continuare, in Romania si in, afara ei, cu comportamentul, lor, antisocial, ei adunand averi iar, cetatenii romani educati, cu scoala, cu activitate onesta sunt umiliti si desconsiderati.

            -impunerea ideii ca in Romania este coruptie si avem nevoie de MCV dar, in tarile asa-zise-i Uniuni Europene, nu, aici se fura 100 de euro, acolo se fura cu miliardul de euro, chestie de marime.

            -umilinta de a nu fi acceptati in Spatiul Schenghen, desi indeplinim conditiile, pentru ca ei, vor sa fie linistiti, sa le aparam tarile de imigranti.

            -umilinta de a fi nevoiti sa cerem  viza daca vrem, sa calatorim, in SUA, desi cetatenii celorlalte tari ale Uniunii Europene, mai putin Bulgaria, au dreptul la libera circulatie in SUA.

            -umilinta de a li se falsifica, istoria, de catre UE-SUA,  aceasta este rescrisa, din exterior, nu avem voie sa vorbim public despre, Ion Antonescu, Mircea Vulcanescu, Ion Gavrila Ogoranu, etc...

            -un genocid programat, de reducere accelerata a populatiei roamanesti pentru, a fi inlocuita cu alte neamuri alogene, se va intampla in maxim 50 de ani.


       Voi, pe cine reprezentati, in acel Parlament daca noi, ne subtiem vazand cu ochii iar, Romania, a ajuns o forma fara fond?

Cu precautie,

cetatean al Romaniei, Ioan Mihailescu