luni, 1 februarie 2016

GRAV !



Justiţia din România este subordonată Occidentului

Captură de ecran 2016-01-30 la 10.21.26

Găselniţa cu România portavion al anticorupţiei americane a jurnaliştilor Ion Cristoiu şi Rareş Bogdan, repetată şi amplificată zilnic la TV, n-a fost explicată deloc pentru că se vrea a fi percepută ca o axiomă pentru care nu mai este nevoie de nicio justificare.

De altfel, le reamintesc celor două pseudo-vedete că Acordul dintre România şi SUA privind forţele militare americane staţionate şi cedarea către acestea a unor baze militare de pe teritoriul României, n-a fost semnat în 2014 ci pe 6 decembrie 2005, adică în urmă cu aproape nouă ani.
Ani care au fost marcaţi, pe de-o parte de cele mai crunte abuzuri ale Justiţiei, şi pe de altă parte de informări regulate, prezentate de şeful DNA, Daniel Morar, adresate diplomaţilor de la ambasada americană de la Bucureşti, prin divulgarea de date confidenţiale sau strict secrete ( privind printre altele şi structurile de informaţii româneşti, DGIPI şi DGA). Sau de divulgarea de către judecătorul Cristi Danileţ, membru CSM şi un apropiat al ministrului Justiţiei (Monica Macovei), de detalii din dosarele de urmărire informativă, realizate de Serviciul Independent de Protecţie şi Anticorupţie (SIPA) şi care conţineau "amănunte despre relaţii sexuale ilicite ale unor judecători şi procurori sau chiar dosare medicale", în beneficiul reprezentanţilor Ambasadei SUA la Bucureşti. Aşa cum o demonstrează Telegramanr. 23/ februarie 2009.
„Pentru schimbarea de direcţie a României spre vest din 1989, SUA au dispus de relativ puţini trădători, majoritatea provenind din armată, din grupul de tehnocraţi de la Trocadero şi din grupul de intelectuali controlat de Securitate şi predat americanului George Soros. În România deja pluteşte în aer un amestec exploziv, emanat de o economie falimentată cu bună ştiinţă.
În cei 26 de ani de exploatare colonială, sute de mii de români, care decenii la rând au făcut lucruri importante pentru ţara lor şi care au o solidă pregătire profesională în spate, la fel ca şi zecile de mii de tineri merituoşi, cu rezultate de excepţie, abia ieşiţi de pe băncile facultăţilor, au fost transformaţi fără voia lor în şomeri. Motivul? O entitate ocultă a decis că ei nu manifestă o atitudine pro-euroatlantică activă şi prin urmare ar fi nocivă recunoaşterea valorii lor.
Informaţiile obţinute de la turnătorii români, propulsaţi spre ranguri înalte, repartizaţi pe reţele distincte, erau mai întâi filtrate, apoi verificate şi analizate de experţii serviciilor americane, încadraţi la ambasadă. Ulterior erau redactate mesajele telegramelor de către consilierul politic (Tanoe, ofiţer CIA acoperit) şi contrasemnate de adjunctul şefului misiunii diplomatice americane (Mark Taplin, şi el ofiţer CIA) şi de ambasadorul SUA (Nicholas Frank Taubman). Lista turnătorilor cuprinde politicieni de vârf (preşedinte, premier, parlamentari, miniştri, secretari de stat), şefi ai serviciilor secrete, generali din MApN, consilieri prezidenţiali, directori de instituţii cheie, oameni de afaceri de top, jurnalişti, elite ale societăţii civile, consultanţi politici (plătiţi de partide aflate în competiţie şi care trădau funcţie de cum comanda ambasada SUA).
În ceea ce priveşte clasa politică, la vârful tuturor partidele parlamentare colcăie nenumăraţi parveniţi din categoria turnători "cu merite deosebite" la ambasada SUA.
O radiografie a noii puteri de la București (Alianţa PNL + PDL) rezultată din alegerile din 2014. Mare parte din ei (ulterior au primit funcții politice în Guvern) erau colaboratori vechi ai ambasadei SUA din România.
Ambasada SUA menținea o relație bună şi cu Theodor Stolojan, acesta s-a întâlnit regulat cu ambasadorul, înainte de a lua decizia de a se retrage din cursa prezidențială. Despre Valeriu Stoica, (ministru al Justiției și viceprim-ministru, între 1996 și 2000) se afirmă că era un apropiat al americanilor, ambasada SUA cunoscându-l bine pe Stoica, întâlnindu-se în mod regulat cu acesta. Despre Cristian David, Cristian Boureanu și Bogdan Olteanu se spune că sunt interlocutori valoroși ai ambasadei, ba chiar despre David (fost ministru de Interne) că e un apropiat și de încredere contact al ambasadei. Cel mai vocal la ambasadă era deputatul Boureanu, un interlocutor regulat al ofiţerilor americani. În relația cu ambasada, prim-vicepreşedintele PD, Emil Boc era şi el un contact vechi, apreciat pentru sinceritate și accesibilitate. Despre Sorin Frunzăverde, diplomații SUA spuneau că are vederi pro-americane, în plus, era un şi el interlocutor al ambasadei. Cozmin Gușă, considerat unul din cei mai importanți oameni ai lui Băsescu la acea dată, a petrecut 4 luni în SUA în anii ’90, într-un program al ONG-ului american Freedom House. Se întâlnea regulat cu ofițeri ai ambasadei, dar și cu diplomați ai altor țări. Roberta Anastase e pomenită şi ea în documentul american, ca unul din politicienii tineri și de viitor, mai ales că în 2004 Anastase avea deja întrevederi cu diplomații americani. Lista figurilor cheie se încheie cu Mihai Răzvan Ungureanu și Andrei Ple ș u, menţionându-se sprijinul pe care Pleșu l-a dat NATO înainte de anii 2000, când era ministru de Externe și a susținut intervenția militară în fosta Iugoslavie.
În anul 2004 imediat după ce a câștigat președinția României, Traian Băsescu s-a prezentat la ordin în faţa ambasadorului SUA. Traian Băsescu, un interlocutor sincer și de încredere al ambasadei SUA la București (și asta mult înainte să fie președinte), de dragul căreia a renunțat la peste 2 miliarde de dolari pe care le avea de încasat România de la Irakul ocupat de americani.
Traian Băsescu avea cont deschis la însărcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA la București, unde "turna" date confidenţiale din contractul cu EADS.
Vasile Blaga, devenise unul din cei mai consecvenți interlocutori ai diplomaților americani de la București, susţinând candidatura Elenei Băsescu în Parlamentul European, explicând că primarul Vanghelie de la PSD e păpușa lui Cătălin Voicu şi cerând ca Ludovic Orban să fie arestat.
În cadrul informărilor regulate prezentate de șeful DNA, Daniel Morar, diplomaților americani de la București, acesta divulga date confidenţiale referitoare la structurile de informații din Interne româneşti, DGIPI și DGA.
Judecătorul Cristi Danileţ, membru CSM şi un apropiat al ministrului Justiţiei (Monica Macovei), divulga reprezentanţilor Ambasadei SUA la Bucureşti detalii din dosarele de urmărire informativă, realizate de Serviciul Independent de Protecţie şi Anticorupţie (SIPA) şi care conţineau "amănunte despre relaţii sexuale ilicite ale unor judecători şi procurori, chiar dosare medicale".
Concluzia legată de obedienţa Justiţiei române, faţă indicaţiile venite de la Casa Albă, poate fi extinsă şi la cazul Adrian Năstase, care a fost condamnat definitiv de ICCJ, pe 20 iunie 2012, la 2 ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", pentru strângerea de fonduri destinate campaniei electorale a PSD din 2004. Nu am probe care să demonstreze că decizia a fost luată la Washington, dar am toate motivele să cred că este o hotărâre politică, comandată de la Cotroceni, antecedentele demonstrând că ea a fost comunicată cu mult timp înainte ambasadei SUA şi că aceasta pare complice în tot ceea ce i s-a întâmplat lui Adrian Năstase. Dovada constă în adresa din 11 aprilie 2012 (cu mai mult de 2 luni înainte de pronunţarea sentinţei), transmisă de Stephen Vann, consulului general al SUA, prin care îl informa pe Adrian Năstase că a fost luată măsura retragerii vizei de SUA, fără nici o altă explicaţie.
Presa din România nu putea lipsi de la campionatul naţional de turnat-viteză şi nu prin oricine, ci prin liderii săi marcanţi.
În decembrie 2006 întâlnirea privată a lui Cristian Tudor Popescu, crucişătorul cu geometria variabilă al presei româneşti, cu diplomații SUA, cu scopul de a turna şi el, ca să nu rămână neomenit de americani, cu ocazia pomului de Crăciun.
Bogdan Chirieac, fost redactor şef al cotidianului Gândul, acum Dcnews şi proeminent comentator TV, preluat de CIA direct de la fosta Securitate. El fiind şi beneficiarul unui „mărunţiş” de câteva milioane de euro, aruncat serviciilor române de informaţii, pe nişte contracte cu dedicaţie. În apariţiile sale televizate, Chireac nu îl numeşte pe Traian Băsescu preşedinte, ci guvernator, omiţând să recunoască faptul că sluga e cu câteva trepte mai jos decât guvernatorul.
Nici mogulii de presă nu au s-au dat în lături de a peria Licuriciul, încercând prin aceasta să-şi găsească susţinere la ţepele date altora.
În august 2006 dovedeşte cum manipula Sorin Ovidiu Vântu opinia publică din România. Postul Realitatea TV a distorsionat în mod voit un litigiu comercial, petrecut în apele iraniene, privind 2 nave deținute tot de Sorin Ovidiu Vîntu, care refuzaseră să-şi plătească taxele, transformându-l la nivel mediatic, într-o răzbunare politică a Iranului la adresa României, aliatul de nădejde al SUA şi al NATO.
Generalul în rezervă Constantin Degeratu, consilier al președintelui Băsescu și fost șef al Statului Major al Armatei, era implicat într-o firmă americană de consultanță de comerț cu armament și tehnică militară, condusă de cetăţeanul american Ștefan Minovici, un apropiat al familiei Băsescu. Întâmplător, firma era una fantomă, adică nu avea autorizaţie de la instituțiile românești din domeniu (A­NCEX).
Fac menţiunea că mesajele trimise de la ambasada SUA din Bucureşti sunt structurate pe informaţii privind economia românească şi discuţiile cu FMI (IMF), afacerile din sectorul muncii (ELAB), energia (ENRG), condiţiile economice (ECON), controlul armamentului şi dezarmare (PARM), relaţiile de politică externă (PREL) şi afaceri interne guvernamentale (PGOV)”.
Justiţia din România este subordonată unei linii de comandă politică autohtonă, numită de Washington la putere. Prin intermediul căreia Occidentul a dictat până acum Justiţiei române, deciziile pe care le-a dorit. Iar SUA şi Occidentul în general, nu au niciun interes să-şi taie singure craca de sub picioare.
Îi reamintesc fostului şi actualului politruc Ion Cristoiu care era suficient de matur în 1989 că debarcarea de la putere şi asasinarea preşedintelui Nicolae Ceauşescu, a fost făcută în folosul SUA şi a sateliţilor occidentali, de către cei desemnaţi la Washington să conducă în locul acestuia România.
Tot cu supervizare de la Washington, până pe 25 decembrie 1989, toate structurile Republici Socialiste România, prevăzute de Constituţie, au fost desfiinţate. Cu excepţia Secţiei pentru Problemele Militare şi Justiţie a Comitetului Central al PCR, în atributele căreia intrau controlul total al instituţiilor subordonate: Ministerul Justiţiei, Procuratura Generală, Direcţia Arhivelor Statului şi Direcţia Generală a Penitenciarelor. Din subordinea ei fiind scoase Departamentul Securităţii Statului (DSS), MApN, MAI. Nici un ordin, directivă sau instrucţiune al conducerii acestor instituţii, inclusiv avizarea numirilor de cadre de conducere, nu se aplica dacă nu avea avizul Secţiei pentru Problemele Militare şi Justiţie.
Prin urmare, după numai o zi de la execuţia preşedintelui Ceauşescu, pe 26 decembrie 1989, Consiliul Provizoriu al FSN şi-a ales preşedintele în persoana lui Ion Iliescu ( cel care în 2004 avea să introducă România în NATO ). Şi primul lucru făcut de Ion Iliescu a fost acela de a-l numi pe ofiţerul MApN Cătălin Voicu în funcţia de membru coordonator al Secţiei Militare, responsabil de Parchetul General (fostă Procuratură Generală) cu scopul subordonării activităţii instituţiei, sub pretextul că asigura totodată paza procurorului general şi a Procuraturii.
Din dispoziţia primită de la Washington de Ion Iliescu, ofiţerul Voicu şi colonelul magistrat Florescu (secondat de locotenent colonelul magistrat Mihai Popov), împreună cu ofiţerii CI-ştii din Justiţie, s-au ocupat de trierea notelor informative pentru a depista şi întocmi dosarul complet al tuturor procurorilor şi judecătorilor care erau ofiţeri acoperiţi ai Securităţii. Suplimentar, din aceste note informative au mai fost identificate şi ce păcate lumeşti avea fiecare magistrat, pentru a putea fi şantajat, în caz că nu execută comenzile auto-intitulatului garant al puterilor în stat, adică a guvernatorului coloniei americane, numit impropriu preşedinte al României. Majoritatea CI-ştilor din Justiţie care l-au ajutat pe Voicu & Florescu - Popov au devenit judecători şi procurori militari, fiind numiţi pe funcţii mult mai mari decât le permitea legea. Finalitatea sintezelor elaborate de echipa respectivă a fost aceea că magistraţii de pe listă au trecut în totalitate de partea Justiţiei independente create de noua Putere post-decembristă, fiind promovaţii ulterior să conducă destinele Justiţiei.
Nu e nicio o coincidenţă că tot pe 26 decembrie 1989, maiorul magistrat Mugurel Florescu, fostul consilier juridic al Direcţiei Înzestrare a MApN, mâna dreaptă a generalului Stănculescu, care a participat în calitate de martor la procesul şi execuţia soţilor Ceauşescu, a fost avansat la excepţional colonel plin ( şi la câteva săptămâni general maior ), fiind numit şef al Parchetelor Militare şi Procuror General-adjunct al României. Secţia Parchetelor Militare, dată la ordinul Washingtonului pe mâna lui Florescu, era o adevărată mină de aur pentru intenţia noii Puteri pro-americane care urmărea subordonarea Justiţiei. 
 
Prin urmare, Puterea instalată prin Lovitura de stat din decembrie 1989 a primit din partea Occidentului, beneficiarul răsturnării ordinii de drept din România.
Valentin Vasilescu

IOHANNIS, SLUGA AMERICANILOR – Recunoastere uluitoare a Presedintelui Romaniei. De Ziua Unirii, acuzat din multime cu reprosul: „Iohannis, ai ajuns sluga americanilor, ma!”, seful statului a confirmat: „Decat a rusilor, tot e mai bine asa”. Recunoasterea explica de ce politicieni, capii Justitiei si ai serviciilor secrete merg incolonati la Ambasada SUA sa primeasca indicatii. Este independenta Romaniei subminata de acte de inalta tradare ale conducatorilor ei?

Iohannis_Sluga2016-01-25_162531_-_Copie
Un asemenea comportament al sefului statului nu poate fi explicat - in opinia noastra si, credem noi, a majoritatii romanilor - altfel decat ca Romania a fost inchinata unei puteri straine.
Recunoasterea lui Klaus Iohannis confirma toate banuielile publice si toate evenimentele publice care au relevat in ultimii ani o apropiere fata de Statele Unite ale Americii, intr-o maniera care nu stim ce avantaj ne aduce pentru ca nimeni nu ne-a explicat.
De mai multi ani, mai toti sefii de partide, toti sefii marilor parchete si instante, toti sefii de servicii secrete, precum si demnitari si functionari din institutii precum CSM se duc incolonati in mod regulat la Ambasada SUA, indiferent daca aceasta e condusa de un diplomat de rang inferior, pentru a primi indicatii, sustineri si - de multe ori si cel mai grav - diplome si decoratii pentru merite necunoscute de poporul roman, distinctii care prin legea americana nu se acorda decat unor persoane care au indeplinit fapte deosebite in interesul SUA. Mai mult decat atat, de fiecare data cand in Romania se pune problema schimbarii unor inalti procurori, oficialii americani intervin cu tupeu in politica romaneasca si interzic practic politicienilor responsabili sa ia vreo decizie in privinta inlocuirii sefilor de parchete ori in sensul modificarii legilor justitiei.
Zvonurile publice, dar si declaratiile unor oficiali romani sustin de ani de zile ideea aservirii parchetelor si serviciilor secrete - in special SRI - fata de politica SUA, fara a i se explica vreodata poporului roman de ce trebuie sa urmam cu sfintenie indicatiile unor oficiali americani.
Observam insa ca Romania nu mai este condusa de romani si ca interesele noastre economice sunt subminate astfel incat la ora actuala se constata ca peste 60% din capitalul romanesc apartine unor multinationale sau companii straine, ca justitia nu mai este independenta la varf, ci folosita in rafuieli politice, ca salariul minim pe economie este mentinut la umilitorul prag de aproximativ 200 euro lunar si ca resursele noastre naturale (petrol, gaze, paduri, metale pretioase s.a.m.d.) sunt exploatate de straini. 
De asemenea, mai constatam ca in timp de marii oameni de afaceri din Romania au fost scosi din joc cu dosare penale, marile parchete – si in special DNA – nu cerceteaza niciodata jafurile comise de companiile straine. Chiar nu putem trai intr-o Romanie care sa nu fie sluga?
Fata de inchinarea intereselor Romaniei intereselor americane – care poate fi benefica sau nu, niciun oficial roman nu ne-a explicat aceasta –, ne punem intrebarea fireasca si legitima daca nu cumva anumiti politicieni romani si inalti functionari din servicii ori magistrati se fac vinovati de infractiunile de tradare si inalta tradare, prevazute de art. 394 si urm. din Codul penal, care pedepsesc cu inchisoarea de pana la 25 de ani „aservirea fata de o putere sau de o organizatie straina”, in scopul de a suprima sau stirbi... „independenta statului”.
Justitia romana - caci pentru noi justitia este prioritara - se afla sub o evidenta dominatie americana, probele amestecului SUA in sistemul judiciar fiind de netagaduit.
Iata doar cateva dovezi ale implicarii fatise a unor oficiali SUA in politica si in justitia romaneasca:
-declaratiile publice ale ambasadorilor americani de sprijinire a anumitor sefi de parchete in sensul neschimbarii lor din functie;
-vizitele regulate pe care sefii CSM, sefii PICCJ-DNA, sefii serviciilor de informatii (SRI si SIE) si unii lideri de partide le fac la Ambasada SUA;
-vizitele regulate ale oficialilor Ambasadei SUA la Inalta Curte de Casatie si Justitie;
-acuzele unor oficiali cum ca exista procurori care au primit cetatenie americana;
-suspiciunea ca FBI ar avea propriul birou in sediul central al DNA;
-recunoasterile oficialilor americani cum ca serviciile si parchetele romanesti sunt sustinute logistic cu echipamente americane, in special in materia supravegherii;
-interventiile brutale ale unor oficiali americani in scopul de a bloca orice tentativa a Parlamentului si a Guvernului de a schimba legile justitiei;
-instruirea unor sefi de parchete si inalti judecatori in Statele Unite ale Americii;
-vizite si intalniri repetate ale membrilor CSM cu ambasadori americani;
La acestea am mai putea adauga faptul ca Romania asculta de indicatiile americanilor. Rasplatirea lui George Maior cu functia de ambasador al Romaniei in SUA imediat dupa terminarea mandatului acestuia in fruntea SRI, precum si vizita lui Klaus Iohannis in SUA – Florida ca prim pas facut imediat dupa castigarea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014.
Klaus Iohannis la Ambasada SUA
George Maior si Florian Coldea alaturi de Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti
Livia Stanciu si Oana Schmidt-Haineala la Ambasada SUA
Marius Iacob si Laura Kovesi alaturi de Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti
Bogdan Gabor si Laura Kovesi la receptia organizata de Ambasada SUA
Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei, la Ambasada SUA
Ionut Matei si Livia Stanciu la Ambasada SUA
George Maior si Florian Coldea la Ambasada SUA
Ionut Matei, vicepresedinte ICCJ, seful Structurii de Securitate al instantei supreme la Ambasada SUA
Marius Bulancea, Laura Kovesi si ex-ambasadorul SUA Mark Gitenstein
Vasilica Danilet si ex-ambasadorul SUA Mark Gitenstein
Livia Stanciu si ambasadorul SUA Hans Klemm
Lumeajustitiei.ro

Suntem condusi de baieti de peste ocean prin intermediul unui serviciu de informatii intern

Aproape ca nu trece zi fara sa nu auzim de seful operativ al SRI, generalul Florian Coldea. Un personaj care continua sa se afle in centrul unor mari controverse. Generalul Coldea este pionul americanilor, cei care conduc de fapt Romania prin intermediul SRI. In acest sens,in Romania, la fel ca in toate coloniile marilor puteri America si UE, serviciile au preluat puterea informala de la grupuri de oameni puternici, cu bani, acestia din urma fiind eliminati din joc sau arestati.
De altfel, in ceea ce priveste puterea informala,ca peste tot in lume, incepand cu Statele Unite ale Americii si UE, politicienii, in frunte cu presedintele, premierii si ministrii, sunt pusi in functii de grupuri financiare. Aceleasi grupuri financiare,sunt cele care numesc inclusiv procurorii si sefii de servicii.
Conform Constitutiei fiecarui stat, puterea formala este reprezentata de Parlament, Justitie, Administrativ, respectiv Guvern, Presedinte, dupa caz. In spatele acestei puteri formale, se afla puterea informala, si anume, ea este alcatuita din cei care i-au numit. Presedintele este pus de un grup financiar, politicienii sunt pusi de grupuri financiare, premierii si ministrii sunt pusi de grupuri financiare si tot asa, inclusiv procurori, sefi de servicii sunt pusi in tarile asa-zis democratice, in frunte cu America, de catre aceste puteri informale. In toata lumea asta exista asa ceva, in absolut toata lumea, nu exista exceptie. America este condusa de vechi familii evreiesti superbogate si vechi familii care au debarcat acolo cu celebrul vas. Cateva dintre aceste familii conduc America, numesc presedinti, numesc politicieni. Chestia cu democratia e o chestie pentru pulime, pentru prostime, pulimea merge la vot, voteaza, a iesit Obama. Pe banii cui a iesit Obama? Stiti cumva cat costa o campanie electorala in America pentru functia de presedinte? E vorba de miliarde. Daca in Romania o campanie pentru presedinte a ajuns la cateva sute de milioane, imaginati-va cat costa in America. De unde banii astia? De la mari grupuri, de la marile familii, cele despre care va vorbeam. UE, la fel. Vechi familii de industriasi europeni stau in spatele oricarei decizii politice importante luate de UESi in Romania era o putere informala alcatuita din niste grupuri. Grupuri de oameni cu bani, de oameni puterniciIn Romania, ca si in alte state, care au devenit colonii ale marilor puteri - America,UE – puterea asta informala a fost preluata de catre serviciile de informatii, oamenii care exercitau acest tip de putere fiind arestati. Arestati sau decapitati, dar de regula arestati. Asa se intampla peste tot in lumea asta.