vineri, 15 iulie 2011

INTARESC CELE AFIRMATE DE PRESEDINTELE S C M D Col.(r) dr.MIRCEA DOGARU ; CUNOSC FOARTE BINE PROBITATEA MORALA SI PROFESIONALA A Domnului general NASTASE !

Precizari ale Presedintelui SCMD cu privire la unele zvonuri

""... Imi place ca am devenit o structura care tine la drepturile militarilor, dar in special la dreptul de a fi patriot si de a tine cu tara. Unii am inceput aceste actiuni de la 14 ani prin inscrierea in liceele militare. Stimate secretar te rog in particular, daca se poate, ca dl gl. Nastase sa faca acele precizari necesare, pt a dezminti faptul ca el ar fi fost unul dintre initiatorii acestor legi cu care ne luptam noi acum. Multi dintre membrii SCMD din cand in cand vorbesc despre acest lucru. Daca nu se poate las-o asa cum e.
Cu respect""

Interesant zvonul cules de domnul presedinte de filiala.

Dl. Presedinte ne informeaza despre aparitia unui zvon cum ca la baza legislatiei impotriva militarilor si politistilor in rezerva s-ar afla dl. Gl. Mr. (r) dr. Constantin Nastase. Intrucat aceasta veste ne-a amuzat si consider zvonul demn de literatura stiintifico-fantastica creata impotriva sindicatului si a intereselor acestuia de nemuritoarele condeie ale unor domni gen Ilie Marian si Neacsu Marin, simt nevoia sa reamintesc tuturor membrilor de sindicat cele spuse la intemeierea filialelor:
  1. Am avut initiativa crearii SCMD pe vremea cand inca eram consilier la Biroul Permanent al Senatului Romaniei. Eu si ceilalti colegi aveam deja sub ochi proiectele tuturor legilor care aveau sa apara si la fiecare intemeiere de filiala le-am semnalat, inclusiv federalizarea in scopul distrugerii Romaniei prin regionalizare, proiect momentan amat de Tradatorul National,  incriminarea noastra prin legi ale lustratiei care prevad scaderea a ceea ce ne mai ramane din pensii cu inca 15 %, pe motiv ca am fi slujit institutii ale statului condamnate post-factum de stalinistul Basescu si consilierii kominternisti ai d-sale. Opinia noastra era si este ca aceste initiative au venit din exterior, slugile autohtone asumandu-si-le pline de zel.
  2. In ceea ce priveste figurantul care si-a asumat initiativa pe rapirea, prin lege, a dreptului nostru la munca, in numele tandemului Basescu-Boc, acesta este Mihai Seitan, pe care SCMD l-a dat in judecata.
  3. In privinta disparitiei pensiilor militare, in cadrul unei legi a sistemului unic de pensii, initiativa si-a asumat-o Marian Sirbu, pe vremea cad era ministru al PSD. Intre cele 7-8 semnaturi s-au aflat de fiecare data, ca initiatori, ministrii Apararii si Internelor. Acesta este motivul pentru care dl Gl  Nastase si omologul sau de la interne, care au pregatiti mii de pagini pentru a arata ilegalitatea si imposibilitatea, chiar absurditatea acestor legi, nici n-au fost primiti la discutii. Li s-a spus clar:  ce cauta ei la dezbateri, cata vreme ministrii lor sunt initiatorii legilor?  Intre altele, dl Gl Nastase demonstra aritmetic faptul ca presupunand ca s-ar permite aplicarea retroactiva a unor lefgi, procesul ar dura 30 de ani, numai pentru Ministerul Apararii si ar implica 4000 de operatori profesionisti. Pentru intreg sistemul s-ar dubla ori anii ori operatorii. In situatia in care nimeni nu a vrut sa-l asculte, incepand cu ministrul Apararii, dl Gl Nastase, pe atunci seful DFC a MApN, ne-a chemat si ne-a facut instructajul predandu-ne documentatia necesara. Cu aceasta l-am facut zob pe Mihai Seitan, la discutiile din 2009 la care a participat si SCMD, filmate si inregistrate de intreaga media la sediul Ministerului Muncii. Drept urmare, Dl Gl Nastase a fost schimbat din functie  si, dupa 3 luni, in loc sa fie avansat, a fost trecut in rezerva. Locul domniei sale luandu-l Gl Maria Lupu – o persoana despre a carei probitate profesionala si morala nu este nevoie  sa ne pronuntam.
Consider binevenita stirea data de camaradul nostru intrucat se pare ca este mai mult decat necesar sa revedem din cand in cand trecutul, mai ales daca face parte din istoria SCMD.

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU