luni, 7 octombrie 2013

In atentia Presedintilor Birourilor Operative ale Filialelor SCMD Muntenia Sud!                                  ...<<esenta vietii este vointa de a fi tare>>...- Nietzsche -

In Sedinta Comitetului Director al SCMD din 04.09 2013, au fost discutate si aprobate masuri si actiuni, ce ar trebui sa faca obiectul preocuparilor tuturor Filialelor SCMD.
Desi s-a atras atentia in nenumarate randuri asupra maririi vigilentei in ceea ce priveste apararea drepturilor cadrelor militare, in raport cu intentiile si masurile guvernamentale si parlamentare, unele birouri operative din Filialele SCMD Muntenia Sud, NU actioneaza pentru responsabilizarea membrilor de sindicat, in mentinerea si dezvoltarea unitatii de grup si de actiune.
La acest moment, cine crede ca pensia militara de stat, mai constituie o preocupare si un obiectiv major pentru guvernul Romaniei, este naiv. Au aparut deja, cum era de asteptat, multe disfunctionalitati si diferite nuante de interpretare, a asa zise legi reparatorii. S-au facut si unele aprecieri jenante in legatura cu asa zisa reparare a nedreptatii si pe aceasta baza, s-ar putea ca aceasta nedreptate facuta unui numar mare de pensionari militari, sa ASTEPTE la coada, mult si bine.
Din motive lesne de inteles, pagina (bloggul) filialei, NU va mai oferi detalii despre astfel de situatii.
Cine este preocupat de clarificari si de apararea propriilor drepturi, modul de actiune, planificarea si realizarea unui obiectiv sau mai multe, se va subordona precizarilor statutare - capitolul INDATORIRI si va actiona in consecinta.
Reamintesc membrilor de sindicat din Pitesti, ca Joi 10.10 2013, la Curtea de Apel Pitesti se judeca RECURSUL in procesul pe revizuire.
Vicepresedinte CD/Coordonator
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Colonel, Victor Popescu