duminică, 22 noiembrie 2015

SPRE STIINTA CELOR INTERESATI!

Denunt calomnios

In atentia tuturor membrilor SCMD si CNSC

Doamnelor si domnilor,
De cand regimul Basescu a desfiintat zeci de spitale, multe persoane, care isi iau cu patima dorintele drept realitate, circula dezorientate...
Un astfel de personaj, nevrand sa realizeze ca intreaga lui siguranta materiala si pozitia in societate le are datorita luptei SCMD, din dragoste de Basescu, suparat pe noi pentru manifestatiile antibasiste, ocazionate de Referendumul din 2012, furat natiunii romane din ordin extern, a depus repetate denunturi din categoria cailor verzi pe pereti impotriva dusmanilor declarati de Basescu: fostii lideri USL si " fostul Col. Dogaru, de la porumb".
Datorita manifestatiilor organizate de SCMD, cu sprijin CNSC, a fost asociat plangerilor si liderul de atunci al BNR. Cum persoana are dreptul sa o faca, denunturile i-au fost analizate de DNA, dar pentru ca regimul dictatorial a disparut, astfel incat si noi avem dreptul la opinie, nu numai Basescu, toate au fost respinse. Conform procedurii, personajul s-a adresat ICCJ, deoarece unul dintre blamatii domniei sale era Victor Ponta, pe atunci premier, solicitand acceptul deschiderii unui proces. Se urmarea, probabil, "agatarea" lui Ponta cu doua procese, inaintea motiunii de cenzura. Totul cu mare discretie. Afland la timp, spre deosebire de ceilalti "intimati", care nici acum nu sunt in tema, am trimis un avocat, in fata caruia, domnul in cauza a solicitat amanarea judecarii propriei cereri, de doua ori. Dupa care s-a adresat mediei basiste, care a improscat, ca de obicei, cu munitia din dotare, pastrata cu grija prin haznale. Astazi, 20.11.2015, cererea individului a fost definitiv respinsa ca inadmisibila. Daca doreste, ii sugeram sa se adreseze la CEDO, pentru ca am indraznit sa manifestam impotriva dragului lui Basescu, cel care, numai noua, rezervistilor, ne-a bagat in pamant, prin politica sa "inteleapta" peste 32.000 de camarazi, iar revolutionarilor, in egala masura incriminati, circa 3.100.
Pe cale de consecinta, transmitem tuturor celor care si-au manifestat bucuria fata de valul de mizerie aparut in presa de expresie basista si de sustinere materiala ruso-germana parerile noastre de rau ca bucuria le-a fost de scurta durata si promisiunea ca vom raspunde, de aici inainte, calomniatorilor de orice fel, prin chemarea in justitie.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea Dogaru