miercuri, 14 septembrie 2016

MOBILIZARE MAXIMA pentru FILIALELE din MUNTENIA SUD! Vicepresedintele Comitetulu Director al SCMD, Coordonator al Filialelor Muntenia Sud ,organizeaza in orasul MIOVENI / Arges , CONSFATUIREA de LUCRU pe aceasta TEMA !

miercuri, 14 septembrie 2016

LEGILE CARE NE DORDlor si domnilor,
Deoarece, diverse persoane, pilotate de adversarii drepturilor noastre, s-au reactivat, prevestind Apocalipsa drepturilor salariale sau referitoare la pensii si indemnizatii, indeosebi a celor militare de stat, reactivand demersurile si faptele facute si petrecute la inceputul anului, cand numai S.C.M.D. a avut curajul sa se impotriveasca pierderii de catre dvs. a dreptului castigat, va informam ca ceea ce S.C.M.D. a negociat, a ramas batut in cuie! Spaima penalilor carora le este frica de “recalculari” si a slugilor lor, decurge din faptul ca zvonurile referitoare la rezistenta Camerei Deputatilor, camera decizionala, au fost confirmate de televiziuni si agentiile de stiri in seara zilei de 13.09.2016. Acestea au anuntat decizia deputatilor de a respinge, in saptamanile urmatoare, prin vot, toate ordonantele de urgenta date de guvernul Ciolos, privind salarizarea si alte drepturi, inclusiv pensiile militarilor, pentru anul 2016.
Va transmit, asadar, rugamintea de a-i trimite la plimbare pe cei care, de frica, din ordin sau din interes, incearca sa tulbure iarasi apele, indiferent cat de “comisari” sau de “generali” ar pretinde ca sunt.
Ca de obicei, orice schimbare va va fi semnalata, corect, de catre S.C.M.D. care va lua si masurile ce se impugn.
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU