duminică, 29 august 2021

 29 august 2021 - BUCURESTI

Vicepresedinte al C D /SCMD - COORDONATOR al Filialelor SCMD din Regiunea Geografica MUNTENIA 


C O M U N I C A T,


Pe data de 16 septembrie 2021, SCMD da semnalul reinceperii LUPTEI pentru apararea drepturilor cetatenesti si militare, ale rezervistilor sindicalisti si a SALVARII TARII prbusita gratie TRADATORILOR de neam si tara, prin MITINGUL de PROTESTI planificat si organizat a se desfasura in Capitala Tarii - BUCURESTI.

Dincolo de speculatiile, minciunile  si manipularile Mass -Mediei ( in cea mai mare parte , aservita puterii ), REAMINTESC ca fiecare militar - (adevaratul militar )- care a depus JURAMANTUL MILITAR , are obligatia sacra, in orice conditii s-ar afla, de a apara cu sfintenie LEAGANUL NASTERII acestui POPOR ,pe care lasii si tradatorii de neam si tara , aflati temporar la putere dupa 1989, l-au blasfemiat prin actiunile lor iresponsabile ,reprobabile si fara precedent in ISTORIA ROMANIEI.

Sper sa mai existe militari romani patrioti, nu activisti si mancatori de kkt , care prin actiunile lor, au facut ca Romania sa fie ce este astazi!

Cu barfa pe la colturi de strada si prin cercuri militare, precum si plansete la biserici, NU se rezolva nimic!

CHEM asadar TOATE FILIALELE SCMD din zona geografica MUNTENIA , la aceasta ACTIUNE care trebuie transformata intr-una de AMPLOARE .( Detalii, dupa data de 06 septembrie 2021)

CAMARAZI  ; ...Nu sunt vinovati cei care ne fac rau, ci NOI care ne uitam la ei ca ne fac rau si nu facem nimic ...! ( Enstein )

                     ... Ceea ce facem in aceasta viata, ne urmareste in eternitate...( + )


VICEPRESEDINTE CD/SCMD COORDONATOR Filiale SCMD MUNTENIA,

COLONEL VICTOR POPESCU