marți, 14 septembrie 2021

 




IN  LEGITIMA  APARARE

Legitima apărare 

legitima apărare, este o cauză care înlătură caracterul penal al faptei. Se află în legitimă apărare, acela care săvârşeşte fapta pentru a înlătura un atac material, direct, imediat şi injust, îndreptat împotriva sa sau a unui interes obştesc şi care pune în pericol grav persoana sau drepturile celui atacat ori interesul obştesc. Se prezumă că este în legitimă apărare şi acela care săvârşeşte fapta pentru a respinge pătrunderea fără drept a unei persoane prin violenţă, viclenie, efracţie sau alte asemenea mijloace, într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ori delimitat prin semne de marcare. De asemenea, este în legitimă apărare, persoana care din cauza tulburării sau temerii a depăşit limitele unei apărări proporţionale cu gravitatea pericolului şi cu împrejurările în care s-a produs atacul.

Detalii: https://legeaz.net/dictionar-juridic/legitima-aparare


1.Acesta este TEXTUL de LEGE sub care trebuie sa luam atitudine, prin orice forma de lupta democratica sindicala sau de alta natura, impotriva tradatorilor,lasilor, hotilor si tuturor neavenitilor de la Presedintele Tarii pana la ultimul cetatean,

2.Sub acest text de lege VOM ACTIONA , incepand cu data de 16.09 2021 si asta trebuie sa inteleaga si romanii care au handicapul prostiei, inclusiv de cei care zic ca apara ordinea publica( jandarmi, politisti, etc...).

3. Cu atat mai mult se impune pentru CCR, ICCJ, Tribunale, Judecatorii, unde zilnic aproape , prin hotararile/ deciziile emise, ataca drepturile militarilor pe fata. Cand au lucrat aceste institutii 24 de ore din 24 de ore, de-au avut indrazneala de a si insusi  Legea 164/2001- Legea pensiilor militare de serviciu ,iar acum se situeaza deasupra legii, neputand nimeni sa se atinga de drepturile lor?   Pai, uite o sa ne atingem noi prin lupta democratica dreapta!

Asadar ne intalnim pe 16.09 2021, 10.30 h, in Bucuresti - Piata Victoriei, purtand semnele distinctive SCMD.


SA REFACEM  ROMANIA LIBERA SI INDEPENDENTA!

TRAIASCA SINDICATUL MILITARILOR!

 

Vicepresedinte CD/SCMD - Coordonator Filiale MUNTENIA

COLONEL POPESCU VICTOR