marți, 10 mai 2011

APEL CATRE PITESTENI ,12 mai 2011 ,orele 11.00-13.00 Piata G.ral Vasile Milea ,

Alaturati-va ACTIUNII NOASTRE DE PICHETARE A PREFECTURII ARGES ,in ziua de 12.mai 2011 intre orele 11.00-13.00 ;
Exprimati-va ADEZIUNEA ! Incercati si regasiti-va in actiunea noastra comuna impotriva actualei puteri portocalii ,verzi si rosii care prin politici antinationale ,au spulberat IDEALURILE pentru care in 1989 s-au sacrificat vieti omenesti !
MOTIUNEA NOASTRA ESTE SI A VOASTRA !
Adevarul si Dreptatea sunt de partea noastra !


Domnule PREFECT de ARGES ,
Va solicitam ca prezenta MOTIUNE ,s-o cititi in fata Congresului PDL si sa nu procedati ca Domnul Boureanu care nici pana la acest moment NU a raspuns MEMORIULUI inaintat domniei sale la data de 14 martie 2011 !



MOTIUNE

Domnilor parlamentari si membri ai PDL Arges,
Cu prilejul apropiatului eveniment din viata partidului dumneavoastra, Congresul din 14 mai a.c., ocazie cu care credem ca veti face o analiza a guvernarii actualei coalitii pe care o si conduceti, noi Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate in Rezerva si Retragere (SCDMRR) Filiala 1 Pitesti ne facem datoria de a va supune atentiei urmatoarele aspecte care vizeaza atat prezentul si viitorul tarii cat si viitorul dvs. politic:
-         Ati facut din minciuna arma de capatai a politicii dvs. electorale considerand ca acesta e modul in care sa va raportati la popor si la nevoile lui.
-         Ati umilit pe rand categoriile socio-profesionale: personalul didactic, personalul medical, pensionarii militari, taranii. Toti au fost categorisiti ba “nesimtiti”, ba “spagari”, ba “lenesi”, ba “neperformanti”, lucru de nepermis si care nu va onoreaza.
-         Ati facut din incalcarea Constitutiei o permanenta, lucru care acum a devenit ceva banal.
-         Ati umilit Parlamentul tarii transformandu-l intr-o institutie inutila prin faptul ca legile importante ale tarii nu mai fac de mult timp obiectul dezbaterii parlamentare ci sunt trecute pe scurtatura asumarii raspunderii de catre guvernul dvs. de parca am fi in stare de necesitate sau de razboi. De fapt dvs sunteti permanent in stare de razboi cu poporul roman caruia ii doriti cu orice pret “binele”, dar cu forta si cu violarea brutala a Constitutiei si legilor in vigoare. Legile pe care totusi reusiti sa le treceti prin Parlament le fraudati cu dezinvoltura, fara nici o jena, asa cum s-a intamplat cu Legea Pensiilor.
-         Mimati democratia ori de cate ori aveti ocazia, “va faceti ca lucrati” pentru binele poporului, dar nu uitati sa lucrati foarte efficient, bineinteles, si tot in mod “democratic”, atunci cand interesele dvs. si ale partidului dvs o cer, pentru propriul interes si propria inavutire.
-         Uitati mereu ca inavutirea dvs inseamna in acelasi timp saracirea poporului care v-a votat ca “sa traiasca bine” si nu sa manance faramiturile de la masa voastra.
-         Folositi in interes personal serviciile de informatii ale tarii, acestea in loc sa lupte cu adevarat impotriva amenintarilor externe si interne la adresa sigurantei nationale si integritatii tarii sunt folosite mai degraba impotriva oponentilor politici de orice fel. Politia politica a fost reinviata in guvernarea dvs. Institutii cum ar fi Parchetele, ANI, DNA, ANAF, CNSAS, CNA executa comenzi la ordin cu preponderenta impotriva celor din opozitie.
-         Ati aservit media romaneasca. Cine va linguseste, va este pe plac, iar cine va critica, de cele mai multe ori pe drept, devine automat “tonomat” de manipulare a poporului sau amenintare la adresa securitatii nationale.
-         Ati ingenunchiat Justitia prin amestecul nepermis in treburile acesteia si prin nerespectarea hotararilor judecatoresti. Justitia se face preponderent la televizor si cu scurgeri de informatii in presa patronate de la cel mai inalt nivel.
-         Separatia puterilor in stat a fost spulberata sub patronajul guvernarii dvs. Va reamintim ca presedintele partidului dvs. se pretinde inca a fi “doctor in drept constitutional”. Ne asteptam la mai mult din partea guvernelor  pe care le-a condus si conduce inca, dar se pare ca “acolo unde nu e nici Dumnezeu nu cere”.
-         Stiam de multa vreme ca in Romania democratia este “originala” dar nu credeam ca si justitia poate deveni “originala” pe timpul guvernarii dvs. Statul de drept a disparut in Romania datorita acestui fapt, dorindu-se probabil a se inlocui cu statul de “drepti” in acceptiunea dvs.
-         Ati devenit experti in masluirea alegerilor si ati marsat la constituirea in parlament a unei majoritati parlamentare, alta decat cea rezultata din alegeri, in combinatii toxice cu UDMR care lupta pentru interesele proprii si nu pentru cele nationale, si cu UNPR, un partid de transfugi dubiosi care sunt si ei fara indoiala “animati” de asa-zisul “progres” al Romaniei. Cu totii va declarati animati de cele mai bune intentii la adresa propasirii Romaniei, cu totii voiti “progresul tarii cu orice pret”, pretul fiind evident incalcarea Constitutiei si legilor tarii, schimonosirea democratiei, a justitiei a parlamentarismului si in final a vietii romanilor de la care asteptati recunostinta ca sunt condusi in acest mod.
-         V-ati specializat in furtul banilor din bugetul tarii prin tot felul de manevre. Firmele dvs de partid sunt adanc inradacinate financiar in banii de la buget. Ati politizat totul in tara, de la ministri si pana la femeile de serviciu din toate domeniile. Vamile tarii au batut recordul ca “vaci de muls bani negri “ in guvernarea dvs. iar tot felul de interlopi misuna prin ele cu valize de bani negri rezultati din afaceri oneroase si “asa-zise returnari de TVA”. Bineinteles ca acesti interlopi trec prin vami ca Haissam in timp ce fraierii sunt prinsi cu cartusele de tigari in sacosa si dati exemplu. Tolerarea evaziunii fiscale si goana dvs dupa bani negri sta la baza deficitului financiar al tarii. La aceasta se adauga gestionarea defectuoasa a companiilor de stat care desi nu contribuie nici la bugetul de pensii nici la cel de sanatate si nu platesc impozitele de orice fel, au in fruntea lor reprezentanti ai dvs. care in loc sa micsoreze impactul economic al acestor “gauri negre”, isi permit sa arunce banii de la buget pe prime, constructii de biserici si evenimente electorale pentru partidul dvs. Oricum la sfarsitul fiecarui an dati pe sest o ordonanta de guvern sau ceva asemanator prin care scutiti aceste companii de datorii catre bugetul de stat si ramaneti in continuare cu un bazin electoral favorabil.  Spuneti ca e criza si nu sunt bani  dar criza e doar pentru restul romanilor si nu pentru dvs si clientii dvs. Numai dvs. va cresc veniturile de la un an la altul, noua celorlalti nu ne ramane decat sa cugetam in continuare la chestia cu “omul gras care-l calareste pe cel slab”, la chestia ca suntem “nesimtiti”, “spagari”, “puturosi”, “neproductivi”, etc. si de aceea avem buzunarele goale.  In plus ni se cere cu cinism sa fim solidari. Cu cine sa fim solidari ? cu cei care intradevar “traiesc bine” sau cu cei ca noi care doar se mira ca mai traiesc.
-         Masurile luate de dvs in domeniul sanatatii sunt iarasi masuri negandite si care deterioreaza si mai mult starea precara de sanatate a populatiei. Incurajarea exodului personalului medical este rodul reformei dvs. in sanatate. Noroc de faptul ca ati permis raspandirea etnobotanicelor (pe care acum va faceti ca le combateti), caci astfel poporul daca nu va muri mai usor cel putin va munci cu mai mult spor sau va fi mai ascultator.
-         Ati trecut prin asumarea raspunderii o lege a educatiei profund antinationala pentru care veti ramane in istorie. La fel ati facut si cu noul cod al muncii.
-         Dezvoltarea economica pe timpul guvernarii dvs. se limiteaza doar la firmele dvs. si a clientilor dvs. Ceilalti au sucombat, iar asta se reflecta in cresterea somajului si micsorarea contributiilor la bugetul de stat, la cel al pensiilor si la cel al sanatatii.
-         Ati reusit sa dezbinati poporul, succesul in acest sens va apartine. Un popor dezbinat e mai usor de manipulat. Daca e si dezbinat si infometat cu atat mai bine pentru dvs. Ati discreditat liderii de sindicat si ati reusit sa subminati unitatea luptei sindicale.
-         Ati impovarat tara prin imprumuturile de la FMI si in acest fel, fara sa cereti acordul poporului, ne-ati indatorat pe toti cateva generatii. De fapt acum suntem condusi de catre FMI, iar dvs. ati devenit complici ai strainilor care fac experimente economice si sociale nepermise pe socoteala poporului roman.
-         Prin cardasia cu FMI ati declansat razboiul impotriva bugetarilor si pensionarilor.
-         Ati insultat intr-un mod nepermis pensionarii militari. Ati asmutit pe civili impotriva noastra. Ne-ati furat gradele si ne-ati transformat din militari in rezerva “asistati” iar apoi “beneficiari.”Ati taiat legatura existenta dintre pensiile rezervistilor militari si soldele militarilor activi, solde care vor fi puse de acord cu cele din NATO in 2012. Ati contribuit la transformarea pensionarilor militari intr-o turma dependenta de punctul de pensie al carui cuantum e la discretia si mila guvernului. Ati desfiintat statutul socio-profesional al militarilor pentru ca acestia sa nu mai aiba dreptul la asistenta medicala si medicamente gratuite. Ne-ati luat prin lege dreptul la munca. Ati atentat la unitatea si vointa de a lupta a militarilor in rezerva, dand in mod mai mult sau mai putin justificat unora dintre noi cateva sute de lei in plus sau reactivand pe criterii obscure pe unii dintre noi. Ne-ati supus celor 3 R: “RECALCULAREA” adica desfiintarea ilegala, retroactiva a pensiilor aflate in plata; “REVIZUIREA” ca urmare a esecului “RECALCULARII”, ceea ce inseamna jumatate din suma ce ati dorit sa ne-o furati; “REGULARIZAREA” adica atingerea obiectivului initial, prin declararea drept foloase necuvenite la pensie, a sumelor primite in plus de unii dintre noi si impunerea la restituirea esalonata. Norocul nostru este ca Justitia inca nu e anihilata total, si noi SCMDRR Filiala 1 Pitesti credem ca dvs. si guvernarea dvs. va pierde lupta cu noi in Justitie in privinta celor 3R. Stim si faptul ca ne pregatiti in caz de esec “lustratia,” adica penalizarea cu 15% din pensia ramasa pentru anii lucrati inainte de 1989, dar nu veti reusi, pentru ca sunteti mai comunisti decat statul “comunist” pe care-l blameaza tocmai cei dintre voi care l-au slujit mai aprig. Ne-ati interzis legaturile cu militarii activi si accesul la cladirile de drept ale rezervistilor. Ati spoliat toate structurile militare de proprietatile de drept ale ofiterilor si subofiterilor din Armata, Politie, Jandarmerie (imobile, terenuri, case si tabere de odihna).
-         Stim ca urmariti destructurarea tarii prin regionalizare si obtinerea de puteri nelimitate in mod legal, lucru pentru care doriti cu ardoare modificarea statutului Capitalei si a Constitutiei.  Dupa ce ati distrus tara, acum prin legi ale genocidului va pregatiti sa distrugeti si natiunea. Este motivul pentru care ati retras alocatiile pentru copii, pentru mame, pentru persoanele cu dizabilitati, ati lovit pensile si salariile, in timp ce cresteti preturile si militati pentru  introducerea de produse straine modificate genetic, de medicamente si vaccinuri letale, in paralel cu desfiintarea industriei farmaceutice interne si interzicerea, la ordinul UE chiar si a remediilor naturiste.
-         Va retinem atentia, ca prin destructurarea MAI, veti lasa majoritatea populatiei fara aparare in fata fenomenului infractional in timp ce unii reprezentanti ai Justitiei si Ministerului Public actioneaza de fapt in favoarea infractorilor.
-         SCMDRR Filiala 1 Pitesti reafirma faptul ca se solidarizeaza cu sindicatele politistilor, lucratorilor contractuali din MAI, vamesilor, politistilor de frontiera si lucratorilor din penitenciare, in fata guvernului servil puterilor straine impotriva lor. Ii vom sprijini pe colegii nostri activi in toate demersurile pe care le vor intreprinde, iar filiala noastra este pregatita sa-i primeasca pe cei disponibilizati.
-         Ne solidarizam de asemeni cu toti aliatii din asociatiile, uniunile, alte structuri ale militarilor in rezerva, dar si cu asociatiile similare civile si sindicatele inca nedestructurate, ONG-urile care mai pot si mai vor sa se bata pentru apararea drepturilor civice cucerite de inaintasii nostri in ultima suta de ani.

Pentru toate aceste aspecte si nu numai, SCMDRR Filiala 1 Pitesti a organizat aceasta actiune in fata sediului PDL Arges, tocmai in scopul de a ne manifesta “recunostinta” fata de politica “inteleapta” a realesului Boc si a stapanului sau, noul geniu carpatin, cu idei de o inestimabila valoare teoretica si practica. Dorim sa aratam stapanilor FMI ai Romaniei si slugilor lor din tara ca Romania nu mai este un sat fara caini de paza, ca in tara noastra exista o forta capabila sa apere dreptul la viata al natiunii romane si dreptul la existenta a statului roman – SINDICATUL MILITARILOR.
Avem convingerea ca in pofida tuturor ingerintelor actualei guvernari ori in Pitesti, ori la Bucuresti, Bruxelles, Strassbourg sau Luxembourg, vom invinge pentru ca “de partea noastra sunt drepturi si dreptatea cu noi e cauza cea buna, cu noi e Dumnezeu!”.

Honor et Patria! Vae victis!



Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate in Rezerva si Retragere Filiala 1 Pitesti







                                                                                                      Pitesti, 10 Mai 2011