sâmbătă, 22 octombrie 2011

CATRE SCMD FILIALA 1 CRAIOVA ,

PRIETENI !
Voi expune punctul Dv.stra de vedere la prima sedinta de birou. Voi face tot ce este posibil pentru a credibiliza si mediatiza la nivelul filialei ,aceasta initiativa buna si constructiva ! Personal ader la PROCONCORDIA !
Fac apel la Biroul Operativ Filiala Curtea de Arges ,C.lung Muscel ,sa se alature acestui demers !
Deasemenea ,rog sa-l sprijinim pe Dl. Presedinte al SCMD Filiala Brasov Gl.Bg.Mandu Petrisor si impreuna  ,sa ne inscriem cu totii in Asociatia ''Octavian Paler '' !
Felicitari Domnule Presedinte Mandu si Naon ! Va pretuim pentru ceea ce  faceti si incercam si noi cei de la Pitesti ,cu sprijin local ,sa dam viata FORUMULUI  INTELECTUALILOR la care va asteptam sa aderati !
Vom fi cum am fost ,de fiecare data ,obiectivi si echilibrati in opinii si actiuni ,ne unesc principiile si va consideram in cadrul SCM( SCMD ...si aici trebuia sa fim mai atenti ) ,camarazi ,parteneri de dialog constructiv ,principial si anganjant in marea opera de reconstructie democratica a ROMANIEI !
Este adevarat ca cei care NU stiu ce este Romania ,vorbesc de Romania ! acestia sunt intr-o eroare grava : ei nu au nimic comun cu Romania ,cu valorile EI uitate si simbolurile EI batjocorite !
Numai o adunatura de lichele politice ,agramati,snobi ,fara expertiza functiilor necesare Romaniei ,potentati ,tradatori ,fara principii si morala ,care nu erau folositori societatii in procesul muncii reale ,au ales si sunt acum in marea EROARE PORTOCALIE !
Sa punem capat dorintei de abandon general ,sa luptam neconditionat  pentru apararea drepturilor legale ,sa nu ezitam si sa fim acolo unde trebuie ,la momentul si locul potrivit !
Cu deosebita consideratie si respect !
HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !
Presedintele SCM Filiala 1 Pitesti ,
Col.(r)Victor Popescu