marți, 10 ianuarie 2012

ALERTA LA C M J ARGES ! INTERVENTII TELEFONICE ( CHEMARI ???!!!...) IN LEGATURA CU OPERATIUNEA << REVIZUIREA >> pensiilor militare .

Functionari publici din C M J Arges ,au primit ordin sa cheme telefonic (obraznicie si ilegalitate)<< INCREDIBIL>>cadre militare in rezerva si in retragere ,la sediul Centrului Militar  cu copii xerox dupa documentele ce fac obiectul operatiunii REVIZUIREA
Astazi 10.01 2012 ,incepand cu ora 09.00 ,o serie de membrii ai sindicatului nostru ,cadre militare in rezerva ,cu decizii de revizuire la purtator ,au fost contactati telefonic de functionari publici din CMJ Arges ,sa se prezinte la sediul institutiei pentru ''a mai drege busuiocul'' REVIZUIRII ...: au solicitat documente xerox dupa contestatii ,decizii de revizuire ,etc...;-bineinteles ,o noua magarie / infractiune, planificata de conducerea MApN si pusa in aplicare de subordonati credinciosi ,obedienti si infractori . Usor de intuit pentru noi :...,se iau masuri ,se culeg date ,sa concluzioneaza accepturi si se blocheaza /suspenda actiuni in justitie ! Asa au planificat Ei !
Facem publica  MASURA Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,de a INTERZICE membrilor de sindicat de a se prezenta la aceasta institutie si a da curs la astfel de provocari !
INTREBARE : De cand si pana cand Centrele Militare se ocupa de INVESTIGATII referitoare la pensiile cadrelor militare in rezerva sau retragere ?  De cand si pana cand o institutie publica de acest gen ,care functioneaza pe bani publici ,ai nostrii /ai tuturor ,solicita acte la persoane fizice -cadre militare in rezerva si in retragere ,cand EA ,Institutia. trebuie sa le puna la dispozitie ,iar acolo unde nu se gasesc ,sa faca interventii pentru RECONSTITUIRE ?
Prin urmare ,facem APEL catre toate FILIALELE SCMD din tara ,de a NU PERMITE membrilor de sindicat ,sa se implice in aceasta actiune periculoasa !
In ce ma priveste direct ,in calitate de cetatean ,ofiter M Ap.N cu merite deosebite in activitatea militara operativa si civila ,actualmente in calitate de Presedinte al Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,avand experienta fericita si nefericita in acelasi timp ,de a cunoaste exact problematica activitatii militare si iainte de 1989 si dupa , voi face tot ce este omeneste posibil din punct de vedere legal ,prin actiuni concrete si punctuale ,SA APAR  ONOAREA si DEMNITATEA Institutiei Militare ,a tuturor camarazilor din MAREA FAMILIE a SCMD ,sa-mi aduc contributia la INCHIDEREA DEFINITIVA a oricarei incercari ,a oricarui guvern al Romaniei ,de a se indrepta in mod fraudulos,ilegal ,anticonstitutional si antidemocratic impotriva  Institutiei Militare ,cum a incercat din nefericire aceasta guvernare penala .
In alta ordine de idei : conducerea actuala a MAp.N ,prin actiuni si fapte proprii ,prin subordonati ,prin acoliti politici de toate nuantele ,A COMPROMIS fara precedent Institutia Militara - TUTUROR ACTIVILOR le reamintesc prevederile LEGII nr.80 ,art .8 ,aln.1.,pct.b : << Cadrelor militare NU li se poate ordona si LE ESTE  I N T E R Z I S sa execute acte contrare legii ,obiceiurilor razboiului si conventiilor internationale la care Romania este parte : neexecutarea ordinelor in aceste conditii ,NU atrage raspunderea penala si civila a subordonatilor >>  
Domnilor ,in functii militare ! Ati intrat definitiv si iremediabil in ISTORIA RUSINII NATIONALE MILITARE !
Pentru Infractiunile comise de voi ,supusi obedienti si neprofesionisti care ati executat ordine ilegale si premeditat ,ve-ti fi chemati pe rand ,cel putin la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges ,la interogatoriu incepand cu comandantul Arhivei Militare Pitesti ,comandantul Centrului Militar Judetean Arges ,Directorul Casei de Pensii Sectoriale a MAp.N ,Seful D F C a MApN si domnul Oprea Gabriel .Voi si vom solicita daune morale si materiale MAXIME . Acestea ,vom solicita,sa fie platite in integralitate ,in exclusivitate de catre voi !  Asa sa va ajute Dumnezeu ! Asa sa procedeze fiecare Filiala !


Honor Et Patria ,Vae Victis !


Presedintele SCMD Filiala 1 Pitesti ,
Colonel, Victor Popescu