duminică, 22 ianuarie 2012

COMUNICAT AL CONSILIULUI NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE

21.01.2012

24 ianuarie 2012 - Miting in Piata Victoriei



In atentia tuturor membrilor SCMD si ai Consiliului National al Societatii Civile

De doua zile, cu o totala lipsa de profesionalism si de creier, “specialistii “ in diversiune ai domnilor Oprea, Igas si Maior, comunica, la adapostul anonimatului, pe toate caile, ba ca actiunile organizate de SCMD in ziua de 24 ianuarie nu vor mai avea loc, ba ca ar fi vorba de lovituri de stat orchestrate de militari, “revolutii” si alte lovilutii, inspirate de CIA, FSB si martieni. Indivizii isi inchipuie probabil ca societatea romaneasca este formata exclusiv din ambuscati!

Pentru ca lucrurile sa fie limpezi, afirmam ca SCMD si-a asumat raspunderea pentru organizarea unui miting de protest in Piata Victoriei, miting ce va incepe la orele 11.30, indiferent cine se da peste cap sa-l impiedice si va fi urmat de un mars asupra Televiziunii Antinationale, care va incepe la 14.30 (amanunte pe pagina Departamentului Organizare al SCMD).

Ca actiune aparte, SCMD va picheta Palatul Cotroceni, cu incepere din 25 ianuarie, pana in 31 ianuarie, zilnic.
La manifestatiile din 24 ianuarie, vor participa membri ai tuturor sindicatelor, federatiilor sindicale si ONG-urilor grupate in cadrul Consiliului National al Societatii Civile (CNSC). CNSC are un program in 12 puncte numit Platforma Civica.

CNSC este clar delimitat de factorul politic, conditionand orice participare la vot  de asumarea de catre candidati a celor 12 puncte ce alcatuiescPlatforma Civica

Programul CNSC si un preambul care contine revendicarile imediate ale mitingului din 24 ianuarie a.c., au fost trimise, sub titlul “Vointa Societatii Civile Romanesti”, in limbile romana si engleza, tuturor celor interesati.

Noi nu solicitam interventii, ajutor, etc, pentru ca ne-am saturat de “revolutii televizate”, “emanati”, si mai ales de “turisti”! Noi ii atentionam pe toti cei implicati sau interesati care este vointa societatii civile romanesti organizate, o vointa peste care nu se va putea trece!
Revendicarile imediate ale zilei de 24 ianuarie vor fi:
1.   Eliminarea sursei Raului, adica demisia presedintelui Traian Basescu;
2.   Eliminarea slugilor Raului, adica demisia Guvernului;
3.   Eliminarea politrucilor portocalii, a propagandistilor Raului, adica demiterea conducerilor antinationale ale TVR si SRR;
4.   Eliminarea complicilor Raului, adica a confectionatei majoritati parlamentare. Pentru aceasta sustinem:
5.   Alegeri anticipate separate (1 mai –locale, 1 septembrie – generale si prezidentiale);
6.   Deferirea celor vinovati de starea natiunii si a tarii, Justitiei.

Precizam pentru toti cei care nu inteleg, ca, politic, Raul se numeste acum Traian Basescu, PDL, UDMR, UNPR si Grupul minoritatilor, altele decat cea maghiara, din Camera Deputatilor. Ei toti au votat legi strambe la doua maini si si-au batut joc de toate categoriile socio-profesionale si de varsta ale natiunii romane!

Pentru cei care nu-l cunosc, va prezentam “Platforma Civica”, programul de revendicari si solutii al Consiliului National al Societatii Civile si lista aderentilor prin semnatura pana la aceasta ora (lista ramane deschisa).

Uniti, de Ziua Unirii, vom invinge!

p/ CNSC
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU
Conform masurilor stabilite de Biroul Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,deplasarea membrilor de sindicat la mitingul de protest din Piata Victoriei ,va avea loc in ziua de 24.01 2012 ,incepand cu ora 07.45 ,punct de plecare -parcarea auto de langa Teatrul Al.Davila .
Presedintele SCMD Filiala 1 Pitesti ,
Colonel, Victor Popescu