joi, 26 iulie 2012

ATMOSFERA DE ONOARE SI DEMNITATE NATIONALA LA PITESTI ! LA MITINGUL din 25 iulie 2012 ,ORGANIZAT DE USL ARGES ,IN ORASUL PITESTI ,PENTRU DEMITEREA LUI Traian Basescu la REFERENDUMUL DIN 29 IULIE 2012 , FILIALELE SCMD din Judetul Arges ,membrii de familie ,sustinatorii si simpatizantii acestora ,au raspuns ,PREZENT !

Click to enlarge image miting_demitere02.JPG

Click to enlarge image miting_demitere03.JPG

Click to enlarge image miting_demitere04.JPG

Echipa de coordonare a SCMD Filiala 1 Pitesti ,pentru organizarea si desfasurarea mitingului din 25 iulie 2012 de catre USL Arges ,aduce multumiri celor peste 300 cadre militare in rezerva si in retragere -membrii ai Filialelor SCMD 1 si 2 Pitesti ,Curtea de Arges si Campulung Muscel ,membrilor de familie ,sustinatorilor si simpatizantilor ,pentru participarea la actiunea de sustinere, a DEMITERII presedintelui Romaniei Traian Basescu ,prin referendumul din 29 iulie 2012 .
Chiar daca vocea ferma a SCMD   ,ce trebuia facuta publica de la tribuna organizatorilor locali USL ,ca o dovada clara  de SPRIJIN ,a cetatenilor militari , NU este agreata  de politicieni , SCMD Filiala 1 ,2 Pitesti ,Curtea de Arges si Campulung Muscel si-au facut si isi vor face si in viitor ,datoria  de aparare a democratiei constitutionale ,a principiilor statului de drept in Romania .
Adresam tuturor cetatenilor responsabili si loiali ai Romaniei ,indiferent in ce loc s-ar afla , pe data de 29 iulie 2012 ,sa se prezinte la VOT si sa VOTEZE  DA ! pentru demiterea lui Traian Basescu -presedintele care a incalcat grav Juramantul dat Tarii ,a antagonizat toate categoriile socio-profesionale ,umilindule demnitatea si onoarea de cetateni onesti - un presedinte las ,care a dus in derizoriu valorile institutiei militare ,constituind prin rolul asumat de JUCATOR ,cel mai puternic factor de DEZICHILIBRU  al Romaniei ultimilor 23 ani .
Filiala 1 Pitesti SCMD ,membrii de familie ,sustinatorii si simpatizantii ,se vor prezenta la VOT ,indiferent unde se vor afla ,si vor VOTA  DA ! pentru DEMITERE !


HONOR ET PATRIA , VAE VICTIS !
Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD
Colonel ,Victor Popescu