marți, 27 august 2013

MESAJ AGF CRAIOVA / 28.08 2013



Stimati camarazi ai SCMD si ANCMRR din Craiova,

                                                            ...<< esenta vietii este vointa de a fi tare >>...
                                                                              - Nietzsche -

Avand in vedere importanta deosebita a activitatii pe care o desfasurati in ziua de 28.08 2013 si a relationarii foarte bune a membrilor Comitetului Director si Presedintii Filialelor <<MUNTENIA SUD>> si <<ZONA VEST>> in mod deosebit Presedintele FILIALEI 1 Craiova, domnul Colonel ec.NAOM Ioan , adresam FELICITARI si SUCCES DEPLIN lucrarilor AGF, pentru REALEGERE si pentru Indeplinirea Obiectivelor Noului Mandat. 
La BILANTUL Filialei 1 Craiova, spunem simplu / pe intelesul tuturor: Daca nu s-ar fi infiintat aceasta Filiala a SCMD, DREPTURILE cadrelor militare din Craiova si din Dolj, NU ar fi fost sustinute, aparate si partial castigate! Acest merit apartine in primul rand, membrilor Biroului Operativ- Presedintelui Filialei- domnul Col.ec.Naom Ioan  si intregului SINDICAT, reprezentat cu onoare si demnitate de Presedintele sau, Col.dr.prof.univ.Mircea Dogaru!
domnilor! Sa depasim impreuna momentele tensionate a celor patru ani de existenta si sa lansam cu intelepciune si eleganta in spatiul public, INDEMNUL LA UNITATE!

Asa sa va ajute Dumnezeu! 


Sanatate, Putere de Munca si Lupta!
Cu sincera pretuire,

Honor et Patria, Vae Victis!
Vicepresedinte CD/Coordonator
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Col.ec.Victor Popescu