duminică, 27 aprilie 2014

TRECEM GRADUAL LA RIDICAREA CAPACITATII DE LUPTA SAU NU ? SESIZAM CNR / SCMD!

SESIZAM  CNR / SCMD

domnilor colegi din CNR/ SCMD ,

Membrii de sindicat ai Filialei 1 Pitesti, consecventi si loiali spiritului de lupta pentru apararea drepturilor cadrelor militare in rezerva si in retragere, a respectarii valorilor si principiilor statului de drept , conectati indubitabil la respectarea legilor interne si internationale de drept civil si penal, va supun atentiei , spre  DEZBATERE PUBLICA fara precedent, pe toate blogurile filialelor, in presa locala , la posturile Tv., etc.,a NERESPECTARII HOTARARILOR JUSTITIEI,  ca putere INDEPENDENTA in stat!
Atragem atentia ca NU intamplator, membrii Filialei Pitesti au castigat DEFINITIV si IREVOCABIL procesul de RECALCULARE a pensiilor militare de stat. Ei au castigat in fond, DREPTUL tuturor cadrelor militare la pensia militara de stat. Instantele de Judecata au apreciat corect , pozitia, rolul si misiunile  militarului in exercitarea atributiunilor de serviciu 24 de ore/24 de ore, riscul suprem conform Juramantului militar, in raport cu anexele civile si de alta natura, stabilite de guvernul cu multe numere si asumare de raspundere, mafiot si corupt - boc , anastase alma roberta;
Suntem NEPLACUT surprinsi ca in loc sa faceti lobby 24 ore din 24 ore, pe aceasta tema, unii sunteti depasiti de mult de acest eveniment, altii din comoditate parcati prin diferite locatii politice, altii ati uitat ca SCMD va pus la dispozitie un mijloc modern de comunicare, iar altii considerati ca acesta este o probema punctuala  a grupului de la Pitesti !
NU domnilor! E o chestiune de viata si de moarte, pentru ca militarii rezervisti ai armatei Romaniei, NU au in acest moment o Lege a Pensiilor Militare de Stat! Au decizii de recalculare si revizuire pe legi care NU le apartin! DREPTUL LOR la pensie, NU s-a nascut pe legile anticonstitutionale boc!
Intelegem ca in ansamblul coruptiei generalizate din Romania, multe cadre militare din SCMD si ANCMRR, au tradat interesele generale ale organizatiei, substituindu-se interesului de grup politic si individual, de tip mafiot! 
Intelegem si inconstienta unora care asimileaza 100 lei adaugati , nemeritati evident, la pensie , ca BINEfacerea lumii sau BINEcuvantarea Dumnezeiasca!  Dar...lasitatea lor este prea mare in raport cu acceptiunea noastra de ai considera militari! Civili, DA! Aici este o alta discutie! Noi dezvoltam insa FONDUL problematicei pensiilor militare de stat!
Prin urmare, adresam CNR/SCMD solicitarea urgenta de a sesiza toate istitutiile statului de drept abilitate, referitor la NEPUNEREA IN EXECUTARE A HOTARARILOR JUDECATORESTI DEFINITIVE SI IREVOCABILE IN PROCESUL DE RECALCULARE A PENSIILOR MILITARE DE STAT, de catre institutiile care mai au NErusinarea sa faca apel la mobilizarea rezervistilor in caz de razboi !
Sesizam CNR/SCMD, pentru a interveni urgent prin orice masura legala, impotriva Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N., care  interpreteaza, comenteaza, isi da cu parerea, in problemele de esenta ale obiectului ei de activitate - pensiile militarilor -, ca si cum ar fi stat in stat!
Sesizam CNR/SCMD sa inceapa de urgenta , actiunile legale si concrete, impotriva sistemului politic actual ,pentru rea credinta in solutionarea litigiului pensiilor militare de stat, destructurarea rezervei armatei si deconectarea acesteia de la componenta activa!
Sesizam DEPARTAMENTUL JURIDIC al SCMD sa iasa de urgenta ,din anonimatul conjuctural sau de alta natura, cu masuri si ACTIUNI CONCRETE pentru dezvoltarea AMPLITUDINEI fortei sindicale militare si juridice, la nivelul TUTUROR institutiilor abilitate in scopul VALORIFICARII succesului de la Pitesti si transformarea lui in OBIECTIVUL PRINCIPAL, generalizat, al intregului SCMD si ANCMRR!

Si tineti minte,
Nici-o lege militara , strategie , norma sau principiu, NU VA DAU DREPTUL domnilor, sa ne lasati singuri in aceasta lupta comuna!
Sa nu uitati: Facem parte din  scenariul de EST, SUD-EST! 

HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS !
Vicepresedinte CD/Coordonator FMS
Presedintele Filialei Pitesti
Col.Victor Popescu