marți, 21 martie 2017

COMUNICAT AL VICEPRESEDINTELUI SCMD - COORDONATOR AL FILIALELOR SCMD MUNTENIA SUD :


doamnelor si domnilor !

INCERCARILE unor ong.uri "militare" de a destructura SCMD fie din interior sau "la vedere" cum se spune, au esuat. TIMPUL plecaciunilor acestora la portile MApN, prin interusi neinstruiti si tradatori, a apus! 
Din 2010, SCMD , asa cum a fost si este, mai numeros sau mai putin numeros, a fost, este si va ramane SCMD! Nu are importanta prea mare, daca Filiala Pitesti a fost permanent Port-Drapelul de Lupta al SCMD, pentru apararea drepturilor militarilor in rezerva, in special in Justitie, important este ca public, mesajul a fost transmis de SCMD! Nici-un ong ."militar" , nu si-a asumat o astfel de responsabilitate si nici ARHIVELE nu contin date, precum ca , ar fi luptat pentru nu stiu ce drepturi!
Cert este ca acum, a inceput o anume "agitatie" prin teritoriu! Mai degraba eu i-as zice o DIVERSIUNE intretinuta cu sprijinul MApN, prin structuri specializate! Mircea Dogaru, nu a comandat esaloane militare, este adevarat, dar pentru lupta de aparare a democratiei constitutionale,  nu ai nevoie decat, sa cunosti principii ! Mircea Dogaru a facut insa, in interventiile sale un slalom urias, prin Societatea Civila! Ca nu se vrea a i se recunoaste MERITELE , este o alta discutie...Ca a avut stangacii sau greseli, TOTI le avem...INSA, pentru a nu mai "lungi"discutia , astazi 21 martie 2017, am elaborat PLANUL DE DESFASURARE al MITINGULUI DE PROTEST, al Filialelor MUNTENIA SUD, DIRECT la MAp.N si INCEPAND tot de azi 21 martie 2017, orice actiune a noastra, va fi indreptata impotriva penalilor din MAp.N , care se opun redobandirii drepturilor rezervistilor militari, asa cum au fost ele stabilite inca din timpul lui Cuza !
Prin urmare Birourile Operative ale Filialelor Muntenia Sud, vor convoca membri sai in perioada 27.03 - 01.04 2017, in scopul stabilirii detaliilor de participare la aceste actiuni.
La 02.04 2017, datele centralizate , vor fi transmise BOC / SCMD, pentru analiza si Hotarare!

FILIALELE din MUNTENIA SUD, 
INCEPAND DE AZI 21.03 2017, TOATE ACTIUNILE NOASTRE DE PROTEST, se vor desfasura NUMAI LA MINISTERUL APARARII NATIONALE!

Honor et Patria, Vae Victis !
Vicepresedinte SCMD - Coordonator
Colonel Victor Popescu