marți, 11 aprilie 2017

SUSPENDARE
In atentia tuturor membrilor si aliatilor S.C.M.D.
Doamnelor si domnilor,
De 8 ani de zile, tot raul ne vine de la juristii si finantistii M.Ap.N. Toate legile si ordonantele impotriva noastra au fost clocite de ei, in frunte cu generalii Maciu, Lupu, Jianu si colonelul Rosu si s-au extins asupra tuturor rezervistilor Sistemului de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala. Incepand cu 9 decembrie 2015 ne-au distrus Legea pensiilor militare de stat, furandu-ne prin ordonante de urgenta si interpretari abuzive astfel:
·        Ne-au redus cuantumurile cu 30 – 50% pentru cei trecuti in rezerva inainte de 1 ianuarie 2011, cu 50 – 70% pentru cei trecuti in rezerva intre 1 ianuarie 2011 si 31 decembrie 2015, cu 12 – 15% celor iesiti de la 1 ianuarie 2016 pana la aplicarea Legii Unitare a Salarizarii, prin aplicarea RECALCULARII in locul ALINIERII la situatia actuala de venit brut impozabil, prin aplicarea bazei de calcul a Art. 40 din OUG nr. 57/2015 si a coeficientilor de salarizare din 2009;
·        Celor iesiti in rezerva de la 1 iunie 2010 pana astazi si in continuare, le-au fost furate ajutoarele legale, prin suspendare sine die (exceptie amiralul Marin, prietenul lui Basescu, declarat retroactiv handicapat, ca sa le primeasca la 31decembrie 2010);
·        Banii furati de Boc si eventualele diferente de calcul in favoarea noastra au fost amanate spre sfarsitul anului pe calculul meschin ca, prin mortalitatea noastra de 500 pe luna, in medie, vor scapa de 5000 de plati;
·        Au incercat sa ne rapeasca indemnizatiile de creatie dar n-au reusit, in schimb ne-au lovit la biletele la tratament, odihna si medicamentele compensate, admitand o falsa decuplare a noastra de la sistemul public de pensii.
Doamnelor si domnilor,
De aproape o luna conducerea SCMD a batut la usilor membrilor importanti ai Guvernului si ale liderilor din Parlament, pentru a preintampina noua decuplare clocita tot de catre juristii si finantistii M.Ap.N. care au elaborat Sectiunea V privind salarizarea militarilor si politistilor in cadrul Proiectului Legii Salarizarii Unitare. Pe scurt, Legea 223/2015 si chiar si Art. 40 al OUG nr. 57/2015 prevad cresterea pensiilor procentual cu cresterea salariilor la activi ori de cate ori aceasta se produce. Cresc veniturile activilor cu taraita, asa trebuie sa creasca si pensiile care nu se mai racordeaza la punctul de pensie al civililor.
Art. 41 din noul Proiect de lege prevede insa ca alinierea pensiilor militare se va face incepand cu anul 2022 cand se va incheia procesul de crestere la activi. Explicatia este simpla: pana atunci vom muri cca. 36000 din actualii rezervisti. In plus, nu se stie ce Guvern va fi atunci, si ce legi cretine va da si acesta si nu se stie daca va mai exista Romania ca stat.
Pe cale de consecinta cerem imperativ actualilor militari si politisti activi sa nu se lase prostiti si sa iasa in rezerva pana la aplicarea noii legi iar dvs. ca si aliatilor nostri civili din CNSC, in egala masura loviti, va propunem si le propunem SUSPENDAREA SPRIJINULUI ACORDAT DE CATRE NOI ACTUALEI COALITII LA GUVERNARE PANA IN 2022.
In ceea ce priveste graficul demersurilor pentru a stopa noua mizerie in Parlament dar si al actiunilor de strada indreptate cu prioritate impotriva tradatorilor si asasinilor nostri din M.Ap.N. acestea vor fi comunicate in timp util de Biroul Operativ Central si Comitetul Director al S.C.M.D.
Va dorim un Paste indestulat, va sfatuim sa consumati din toate pentru ca in aprilie si mai, zilele si mai ales noptile sunt reci iar daca iesim in strada vom avea nevoie de intreaga noastra forta pana la Victorie!
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU


Multumesc si RASPUND PREZENT la aceasta Convocare!


MESAJ catre Filialele MUNTENIA SUD :

1. In calitate de VICEPRESEDINTE Coordonator al SCMD, SUSTIN cu toata FORTA aceasta luare de atitudine, care a fost de fapt CONSTANTA din 2009;
2.Rog TOATE Birourile Operative si TOTI membri de sindicat, sa se MOBILIZEZE EXEMPLAR, pentru MITINGUL ISTORIEI : MITINGUL SCMD pentru APARAREA DREPTURILOR de militar/cetatean, impotriva MAp.N si implicit impotriva IMPOSTORILOR POLITICI si din JUSTITIE, care si-au permis in modul cel mai grosolan cu putinta din ISTORIA Armatei Romane, sa incalce Legi, Ordine, Dispozitiuni si ceea ce este mai CUTREMURATOR...- CONSTITUTIA si JURAMANTUL pentru TARA ! In numele CUI ? Cine sunt EI de fapt si de ce ii suportam si ii sprijinim mereu? Mandat de mandat ! Pentru ce ? Si pentru cine ? Uitati-va la vecinii Romaniei...Uitati-va la MIZERIA din Romania ? Acesta este statul de drept pe care l-am vrut? EU...NU ! Si cred cu TARIE, ca NIMENI in afara de EI- RUSINEA RISINILOR ISTORIEI ! 
3.Rog Comitetul Director si Consiliul National al SCMD, Departamentul Juridic si TOATE structurile SCMD operative in acest moment, sa ia ACT despre ATACUL impostorilor militari si politici reprezentativi, pentru a DOUA OARA CONSECUTIV asupra COMPONENTEI DE REZERVA a Armatei, promovand tactica basista..., discriminarea si dezbinarea prin invrajbire si inregimentare  politica...;
4. Acest guvern, nu reprezinta nici-o garantie, precum ca ar redresa Tara,  Armata, etc...;
5. Noi nu mai subscriem pentru sustinerea acestui guvern! 
6. Nu ne impresioneaza tevatura de fast , promovata de edilii PSD ( vezi primarul g al Capitalei ) ,cu prilejul Marii Sarbatori Crestine - Pastele...! De fapt, este DENATURAREA obiceiurilor si NU promovarea lor in mod natural...Aceasta " forta" sustinuta de banul public, ar trebui sa fie punctul de plecare al REVOLTEI romanilor impotriva actiunilor guvernului de amagire a populatiei...;
Prin urmare, vom utiliza toate parghiile democratice de lupta sindicala, impotriva MApN, Justitiei si implicit a guvernului!
RUSINE acestui guvern care in aceasta SAPTAMANA, in intampinarea Marii Sarbatori Crestine - PASTELE , in fata CRUCII Crestine si a propriilor constiinte, s-au dezis din nou ! Cei care se clatina mereu, se spanzura de regula !

VICEPRESEDINTE SCMD-Coordonator FMSud
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Colonel Victor POPESCU