miercuri, 10 mai 2017

PROTEST

Subsemnatul POPESCU VICTOR -profesionist militar in rezerva, Presedintele Filialei SCMD Arges, Vicepresedinte Coordonator al SCMD -F. Muntenia Sud - MA ALATUR PROTESTULUI d.lui Comandor in rezerva NICOLAE VLADUTOIU, pe care il sustin fara nici-o rezerva!
Armata, nu trebuie sa fie presul politicului! Armata este numai a Tarii, a poporului! Noi avem misiunea sa aparam Tara, poporul si NU CORUPTIA si IRESPONSABILITATEA politicienilor!
SOMEZ pe Seful Statului Major General sa-si intre in atributiunile de serviciu catre TARA, popor si nu catre politicieni! GATA ! Am vorbit mult si nu am facut mai nimic! Papusile si marionetele pe post de "sefi" din MAp.N , care n-au facut nimic de 27 de ani decat sa asiste la prabusirea Tarii si a armatei , pentru ca ei sa fie rasplatiti de tradatori cu grade militare si functii NEmeritate ,TREBUIE sa plece din sistem ! 
SINDICATUL MILITARILOR din MUNTENIA SUD, este pregatit sa iasa la demonstratii si mitinguri de protest!
Sa ne ridicam la inaltimea VALORILOR pe care am jurat cu mana pe drapelul sfant al TARII sa le aparam!
Sa ne aparam onoarea, demnitatea si valoarea noastra umana, impotriva impostorilor politici, parlamentari si de alta natura !
Toate FILIALELE SCMD din TARA : RASPUNDE_TI PREZENT actiunilor UNITARE pentru a demonstra ca suntem militari si nu vrem decat sa ne aparam TARA si DREPTURILE pe care TARA are datoria sa ni le dea  - NU politicienii!

HONOR ET PATRIA VAE VICTIS !