joi, 3 august 2017

APEL ...CATRE domnul CIUCA Seful SMG


domnule Ciuca, 
Iesi domnule in fata politicienilor, jurnalistilor, posturilor Tv.,etc.,parlamentarilor si cine-or mai fi si explicati CE ESTE ARMATA, CUM LUCREAZA, CE MISIUNI ARE si cum este PLATITA! Explicati domnule ce este SOLDA si ce fel de pensie are militarul. Daca nu va pricepeti teoretic, faceti-o PRACTIC, daca nici una nici alta...plecati de-acolo!
Blocati domnule TOATE posturile Tv. cu acest discurs, daca nu inchideti-le emisiunile si dati-le ORDIN DE CHEMARE la mobilizare ! 3 luni, ziua si pe timp de noapte , instructie la sange. Cine mai poate continua emisiuni BINE, cine NU...sa le fie de instructie armata...
Sunte-ti capul sau coada ARMATEI ?
Sunte-ti Seful SMG al Armatei Romane, sau sunteti seful unei grupe de soldati neinstruiti?
Pe ce criterii ati fost avansat si de catre cine, daca HABAR nu aveti  ce se intampla cu Armata Romaniei? Daca nu sunteti in stare sa iesiti cu un punct de vedere oficial si sa le spuneti tuturor NEAVENITILOR ca militarii nu au pensie speciala ci au PENSIE DE SERVICI ! PENSIE MILITARA DE SERVICI !
Observam ca va poarta ALTII grija pensiei ca...solda aveti...EU ,...tot nu stiu pentru ce...si din pacate v-ati deformat coloana indoind-o mereu in fata nu stiu cui...TARA v-a dat functia ca sa fi-ti SEF si nu SLUGA !
Asteptati sa ne REVOLTAM noi ca sa va scoatem din barlog?

VICEPRESEDINTE SCMD/COORDONATOR
colonel Victor POPESCU