miercuri, 2 august 2017

PREGATIREA ADUNARII GENERALE, EXTRAORDINARE LA PITESTI!


doamnelor si domnilor,
De fiecare data cand in Romania dezmatului politico-democratic, se schimba GUVERNUL, PRIMA reactie a acestuia este, cum sa schimbe prin OUG legea pensiilor militarilor, sau s-o anuleze.
De 8 ani de zile se intampla asta! Se repeta si constatam  ca semnalele trase, vin numai din partea acelor militari rezervisti, care au invatat si muncit pentru cariera lor si pentru Romania.
Din 1990, sistemul militar este bantuit de lichele pe functii cheie, numite politic, care nu au habar de ceea ce ar trebui sa reprezinte Armata. Sau cel putin o Armata de tip NATO. De aceea, Armata a ajuns CENUSAREASA unui stat paralel, de typ mafiot - profund corupt.
Laboratoarele perfide ale unor structuri specializate, au fabricat si fabrica continuu **substanta** cea mai activa si otravitoare, intrebuintata impotriva psihicului uman - dezinformarea si discriminarea . In felul acesta, romanul indiferent de culoarea lui, a ajuns azi sa spuna aproape unanim, CA ASTA ESTE ROMANIA SI NU SE MAI POATE FACE NIMIC! 
Multi, foarte multi, care si-au bagat beizadelele prin structurile armatei si ale serviciilor, altfel decat profesionist, sunt amorfi, n-au reactii precum ca...ar face rau copiilor, desi nu are nici-o legatura una cu cealalta ! Zilnic ni se livreaza prin alti excroci, din toate mediile, CIANURA care omoara fiinta acestei natii! 
In fine, daca attacham la acestea fuga sau lipsa voita de raspundere, a lefegiilor/mercenari din ministere ,preocupati numai de mariri haotice de salarii, sporuri, etc., avem tabloul sumbru al lipsei unitatii de actiune. 
De vreme ce **specialistii**finantisti, juristi sau cei cu <<calitatea vietii>> din MApN, nu au nici-o atitudine in a iesi macar in spatiul pubic si a explica pe intelesul tuturor, ce se intampla cu aceste manevre politice , de atac sistematic a legii pensiilor militarilor, inseamna ca TOTI sunt vorbiti, sa urmeze aceasta directie periculoasa! Iar ideea..., consideram ca este chiar in MApN fabricata !
Prin urmare, CONTRAATACUL nostru, trebuie concentrat asupra lor!
SUBSCRIEM  A P E L U L U I  SCMD si ORICAREI INITIATIVE, din partea oricaror ONGuri militare, in scopul comun de aparare a drepturilor militarilor  conform legilor internationale si interne, a regulamentelor si dispozitiunilor militare!

LA LUPTA!

Presedintele Filialei Pitesti
Vicepresedinte CD/SCMD Coordonator
Colonel Victor Popescu