vineri, 6 octombrie 2017

LA DRAPEL, PENTRU ONOR INAINTE, PREZENTAAA...TI ARM ?!...


Imagini pentru drapelul tarii

CATRE,
PRESEDINTELE SCMD
COMITETUL DIRECTOR AL SCMD
CONSILIUL NATIONAL AL REPREZENTANTILOR SCMD
CONSILIULUI DIRECTOR AL ANCMRR
TOATE ONG.urile si STRUCTURILE ACTIVE ALE ARMA

Un militar profesionist, nu poate fi decat un luptator , de cand depune JURAMANTUL MILITAR si pina DINCOLO DE MOARTE ! A sta si privi la prabusirea Tarii si a Armatei, este un ACT DE MARE TRADARE si LASITATE!
Am fost , SUNT si VOI FI un luptator ! Am facut parte din MAREA MUTA ACTIVA! MA DEZIC DE MAREA MUTA IN REZERVA ! Sunt GATA pentru orice SACRIFICIU, langa LUPTATORI !
Pentru TRADATORI SI LASI, SUNA GOARNA ! Aparati-va TARA si ARMATA !
NOI suntem maine 07 octombrie 2017, la LUPTA ! O LUPTA DEMOCRATICA, impotriva tradatorilor de neam si tara, impotriva dezbinarii si invrajbirii natiei romane, impotriva iresponsabililor penali care conduc destinele Romaniei, impotriva celor care prin faptele lor, batjocoresc valorile SUPREME ale existentei noastre ca cetateni : TARA, STEAGUL EI, DRAPELUL DE LUPTA, JURAMANTUL MILITAR si UNIFORMA DE STAT !
Maine 07 OCTOMBRIE 2017, IN CAPITALA TARII , SINDICATUL MILITARILOR ( SCMD ) INSCRIE inca o FILA importanta in ISTORIE : VA SESIZA NATO, despre starea actuala a militarilor romani, ajunsi batjocura clasei politice si a structurilor institutionalizate!
NU CEREM DECAT RESPECT SI APLICAREA NEABATUTA A LEGILOR , NORMELOR SI PRINCIPIILOR NATO !
Celor care au DEZERTAT de la aceasta lupta, le vom spune ce merita!
CELOR RAMASI IN FORMATIE DE LUPTA , le spunem VICTORIE !


Vicepresedinte CD / Coordonator FMS
Colonel Victor POPESCU