vineri, 26 martie 2010

Informare

INFORMARE

In ziua de 25.03.2010 membrii Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Arges au participat la Adunarea Generala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere “Basarab I” Pitesti.
Activitatea s-a desfasurat la Cercul Militar Pitesti.
Remarcam cu satisfactie urmatoarele aspecte:
- presedintele SCMD Arges, dl. col. (r) dr Ioan Popescu a fost invitat la prezidiul adunarii;
- in ordinea de zi a adunarii a fost un punct distinct pentru SCMD;
- presedintele SCMD a dat citire unui apel catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii cu precizarea ca ACMRR Arges ale MApPN, MAI, SRI sa adere , lucru care s-a si intamplat;
- pe tot parcursul desfasurarii adunarii pe ecran au fost derulate imagini de prezentare a documentelor elaborate de sindicat, precum si date de contact pentru cei interesati.
In concluzie consideram ca fiind un succes deosebit unirea intereselor celor peste 3800 cadre militare din judetul Arges, constituite in forme asociative, pentru sustinerea cauzei noastre comune.
In final, s-a convenit ca in saptamana urmatoare sa definitivam textul unui protocol de colaborare, in sensul ca toate documentele (apeluri, memorii) sa fie semnate de reprezentantii legali ai acestor organisme.
Exemplul colegilor de la Timis, ne-a fost de mare folos, drept pentru care ii felicitam pentru curaj si initiativa.

Tot in cursul zilei de 25.03.2010, o echipa a SCMD Filiala 1 Arges, compusa din Col. (r) Jianu Niculae, Gl. Bg. (r) dr. Anton Constantin si Col. (r) Matanie Aurel s-a intalnit la sediul PNL Arges cu presedintele filialei judetene dl. ing. Popa Ion si cu dl. deputat Gerea Dominic.
Cu acest prilej am inaintat un memoriu si am solicitat o sustinere in parlament a revendicarilor noastre.
Intalnirea s-a desfasurat intr-o atmosfera de lucru si intelegere a problemelor prezentate, factorii politici asigurandu-ne de tot sprijinul lor.
Azi, 26.03.2010, o echipa a SCMD Filiala 1 Arges condusa de Col. (r) dr. Popescu Ioan se intalneste, la sediul Prefecturii Arges , cu deputatul Mircea Draghici (PSD).
Vom reveni cu amanunte.

Vicepresedinte,
Col. (r) Jianu Niculae