luni, 26 septembrie 2011

CADRELE MILITARE DIN SNAOPSN ,CUNOSC ACESTE ASPECTE ? CE FAC INSTITUTIILE STATULUI ? CE FACE POPULATIA ROMANIEI ? DOMNILOR PARLAMENTARI ,DIN CE IN CE MAI MULT,PRIN VOTUL VOSTRU ,PREMEDITAT ,SUPUNETI ROMANIA UNEI DICTATURI GENERALIZATE !


Basescu INTERZICE PROTESTELE – Se pregateste o lovitura de stat?


Quantcast
Dictatura se vrea legitimata. Ni se ia dreptul la protest deoarece manifestatiile din fata unor institutii ale statului (Cotroceniului) vor fi interzise! Se pregateste Basescu de vreo lovitura de stat si se fac demersuri “legale” pentru asigurarea linistii? Doreste basescul sa aiba un cadru legal pentru a putea reprima dur si sangeros eventualele perturbari populare ale planului sau?
Istoria se repeta odios de repede. Unul dintre cei mai sfidători, halucinanți și importanți pași spre dictatură se va face în perioada următoare, camarila analfabetă și tupeistă a pdl-ului lucrând intens in acest sens. O lege care să ne reducă la tăcere, care să ne întoarcă in perioada comunistă a fost realizata in laboratoarele Cotroceniului. Drepturile si libertățile românilor, câștigate prin sângele vărsat în 1989 sunt încet și sigur restricționate și date uitării de către băsescu și clica de escroci care ne conduc.
Traian Igaș, ministrul Administrației și Internelor, a lansat spre „dezbatere publică” un proiect de lege (legea este ca și aprobată iar dezbaterea este de fațadă ), prin care românilor li se va restricționa dreptul la protest. Propunerea pedelistului care a luat bacul la 24 de ani este halucinantă și reflectă adevăratele preocupări ale regimului odios și totalitar băsescu-udrea-boc. Desigur că reacția românilor va lipsi cu desăvârșire. Citeste legea instaurarii dictaturii aici (da click)
Se urmărește, prin aceasta lege,  interzicerea întrunirilor publice (mitinguri, marșuri de protest, procesiuni, demonstrații etc. ) din fata unor institutii ale statului precum Palatul Cotroceni si Victoria. Se interzice organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice în imediata apropiere a gărilor, porturilor, aeroporturilor, staţiilor de metrou, unităţilor spitaliceşti, obiectivelor militare sau a celor asigurate cu pază militară, depozitelor de carburanţi sau materiale explozive, zonelor şi obiectivelor cu risc ridicat de radiaţii şi contaminare, aunităţilor economice cu instalaţii, utilaje sau maşini cu grad ridicat de pericol în exploatare, ori pe traseele sau locurile unde se execută lucrări edilitar gospodăreşti de amploare.”
Propunerea lesgislativă a „academicianului Igas” calcă în picioare Constituția, drepturile și libertățile omului și princiipiile democrației. Se întoarce țara în perioada comunistă? Pentru ce au murit românii la Revoluție, dacă nu pentru libertate – inclusiv libertatea exprimării? Dacă tovarășul ministru s-ar fi dedicat mai mult cărții si nu ar fi dat BAC-ul la 24 de ani, ar fi avut poate habar de toate acestea.
Geniul Igaș omite să spună ceea ce este mai important, și anume distanța (de preferință în sistem metric) la care face referire termenul „în imediata apropiere”, lăsând astfel loc interpretărilor.
Nu este precizat dacă adunările în care i se aduc osanale și cântări cârmaciului băsescu sunt totuși legale. Sperăm totuși că nu mai e cazul să se adune mulțimi care să-l aclame pe gloriosul fost bisnitar de tigari si blugi.
Așadar, dacă propunerea este adoptată, nu vom mai avea dreptul să manifestăm împotriva criminalilor de la putere nicăieri, poate doar pe câmp. Tendințele totalitare sunt evidente. 
PS: Daca penalul de la Cotroceni o tine in acest mod in maxim un an de zile o sa infundam puscariile imediat ce o sa il criticam pe el sa pe un alt geniu pedelist. Lucrurile scapa de sub control iara coarda este intinsa la maxim. Ce urmeaza? Basescu va merge dupa principiul „ori eu ori voi?”? V-om infunda puscariile sau o sa fim ciuruiti ca la revolutie daca nu ne supunem si o strigam JOS BASESCU!
 
HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS !
BIROUL OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 PITESTI