joi, 15 septembrie 2011

CATRE TOATE CADRELE M A I DISPONIBILIZATE !

COMUNICAT :


BIROUL OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 PITESTI, in baza DECIZIEI COMITETULUI DIRECTOR de primire de noi membri de sindicat din randul cadrelor MAI disponibilizate, evaluand situatia concreta din teritoriu, a DECIS sa ia masuri pentru INFIINTAREA SCMD FILIALA Nr.2 PITESTI.
In acest scop Vicepresedintele-Responsabil cu Organizarea si Probleme Juridice impreuna cu Secretarul Filialei, vor intocmi un REGISTRU SPECIAL DE EVIDENTA, dupa modelul Filialei si impreuna cu Administratorul de Cont, in baza programului de lucru aprobat, vor intocmi documentele necesare pentru inscrierea membrilor de sindicat, cu respectarea prevederilor Instructiunilor si Dispozitiilor SCMD, in vigoare .
SCMD FILIALA 2 PITESITI, se infiinteaza conform prevederilor STATUTULUI SCMD si va functiona sub  patronajul SCMD FILIALA 1 PITESTI .
INFORMAM  toate cadrele MAI din judetul Arges, disponibilizate, ca le vom acorda asistenta de specialitate la SEDIUL FILIALEI, in functiune la CENTRUL CULTURAL PITESTI (CASA CARTII ), in fiecare saptamana, MARTI de la ora 09.00-11 00 .


HONOR ET PATRIA,VAE VICTIS !


PRESEDINTELE BIROULUI OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 PITESTI ,
Col.(r)Ec. Victor Popescu