joi, 15 septembrie 2011

CATRE TOATE CADRELE MILITARE DISPONIBILIZATE ,IN REZERVA SI IN RETRAGERE DIN JUDETUL ARGES SI DIN TARA !


14.09.2011

     

LUPTA SCMD ,IMPOTRIVA ABUZURILOR SI DISCRIMINARII ,CONTINUA ,

V I C T O R I E  LA  CURTEA DE APEL  PITESTI !
                                                                                                                                                        BIROUL OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 PITESTI ,informeaza pe toti membrii de sindicat ai Filialei ,pe toate cadrele militare disponibilizate in rezerva si in retragere din judetul Arges si din toata tara ,inclusiv pe cei carora, in urma ultimei recalculari, le-au crescut de la 1 la 132 ori cuantumul pensiei -din mila mariei sale Oprea Gabriel -,ca JUSTITIA nu poate poate exista si functiona, decat ca JUSTITIE !
Concomitent cu desfasurarea actiunilor ,Biroul Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,isi indreapta atentia catre initierea unei MOTIUNI despre marea frauda financiara creata de ''specialistii''MApN coordonati de Oprea Gabriel ,pentru marirea cuantumului pensiilor militare in mod ilegal .Fireste ,toti cei ce analizam rational ,obiectiv si profesionist evolutia acestor mariri halucinante ,punem intrebarea : cine sunt si ce solde au avut cadrele militare respective ? Pentru ce merite ? In ce moneda au fost retribuiti ? Iata domnule Oprea ca NESIMTIREA intotdeauna este insotita de ABUZ si invers .In acest sens vom sesiza Comisia de Aparare a Senatului Romaniei si Comisia pentru Discriminare .
Adresam TUTUROR FILIALELOR SCMD ,invitatia de a proceda in acelasi mod .
Sugeram cadrelor militare in rezerva si in retragere din ANCMRR  ,care mai pastreaza simtul onoarei si al demnitatii militare ,sa nu se mai lase antrenati in jocul deosebit de periculos al manipularii si al ilegalitatilor instrumentat de LIDERUL UNPR ,Oprea Gabriel si sa inceteze imediat cu aducerea de elogii styl ''conducatorului iubit '' !  JUSTITIA  EXISTA ! 
 Colegii noștri de la filiala Râmnicu Vâlcea au avut câștig de cauză la Tribunalul Vâlcea în 114 acțiuni.
Dar cea mai mare VICTORIE a Filialei SCMD Râmnicu Vâlcea, în premieră, a fost obținută la Curtea de Apel Pitești,unde la 23 de cauze a fost respins recursul intentat de ministere, dându-se astfel câștig de cauză colegilor noștri.
HOTĂRÂRILE CURȚII DE APEL PITEȘTI  SUNT DEFINITIVE ȘI IREVOCABILE!

Honor et patria! Vae victis!
PRESEDINTELE BIROULUI OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 PITESTI ,
Col.(r) Victor Popescu