miercuri, 23 noiembrie 2011

COMUNICAT - A P E L : Catre TOTI MILITARII pensionari si activi din Judetul Arges ,

Doamnelor si Domnilor , CAMARAZI !
Nimeni si Nimic nu ne-a calauzit pasii in profesia de mare responsabilitate - aceea de aparatori ai TARII - ,sub JURAMANT ,avand martor TRICOLORUL GLORIOS ,cu privatiuni si riscuri fara precedent ,decat ,NOI insine si TARA ;
NOI si numai NOI am jurat credinta Tarii si comandantului suprem ! Am semnat contractul vietii militare !
Cine este TARA ,cine este comandantul suprem ACUM ? 
Romania este datoare fata de aceia ce au slujit-o sub DRAPELUL ONOAREI si al GLORIEI MILITARE ,pentru ca ACEIA ,au aparat-o sa existe !
CONECTATIVA constiintele si PARTICIPATI alaturi de NOI la marele proiect de schimbare radicala a structurilor societatii romanesti ;
SINDICATUL CADRELOR MILITARE -FILIALELE 1 si 2 Pitesti ,organizatii APOLITICE ,echidistante si prudente  in toate actiunile si atitudinile de natura politica ,economica si sociala ,cu mare deschidere si disponibilitate fata de proiectele SOCIETATII CIVILE in fata careia si-au asumat rolul de a maximiza expertiza manageriala , adreseaza INVITATIA membrilor de sindicat din evidenta organizatiilor ,a celor care nu sunt membrii de sindicat si carora le RECOMANDAM  ADERAREA la aceaste organizatii militare sindicale ,SINGURELE ,de UTILITATE PUBLICA aparatoare de iure si de facto a drepturilor militarilor si cetatenilor Romaniei ,sa participe intr-un tot unitar la infaptuirea democratiei reale in Romania !
PROIECTELE SCMD ,sunt multiple si de perspectiva ! SCMD ,prin Departamentele de Specialitate si FILIALELE din teritoriu ,este implicat in proiecte majore armonizate cu legislatia UE ,oferind membrilor sai ,maxima protectie !
Sa ne RESPONSABILIZAM constiintele in fata adevarului atroce pe care-l traim ; Cine in istoria multimilenara a acestui popor a atacat brutal ,vehement ,ilegal ,iresponsabil si inadmisibil Institutia Militara in ansamblul ei ,decat acest regim politic mafiot aflat vrfemelnic la putere ? Cine le-a dat girul acestor impostori de a ne anula drepturi constitutionale ,legale si profesionale ? Dar cine sunt domnilor acesti indivizi care ,la vedere ,sub chipurile<< protectia democratiei >>, calca in picioare destinele noastre ? Cine sunt domnilor NEDREPTATITII si pentru ce ? Sunt cumva fostii activisti politici dinainte de 1989 ?
Am citit si vazut video , proslavirea actualului ministru al apararii  -LIDER POLITIC UNPR - acceptat de structuri si comandamente ale armatei ...cea mai mare si josnica atitudine militara din istoria postdecembrista ! Domnilor ,unde va este ratiunea ? 
Va asteptam pe toti camarazii de arme ,din tot SNAOPSN din Judetul Arges ,la sediul FILIALELOR SCMD  1 si 2 Pitesti ,Centrul Cultural ,Sala Simpozioane ,in fiecare zi de marti ,orele 10.00 -12.00 ,pentru clarificari ,PROIECTE ,puncte de vedere ,dialog transant ,achitare cotizatie si inscrieri in organizatie !
Tara ,NU o predam fara LUPTA -asta sa se stie !

HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !

Presedintele SCMD Filiala 1 Pitesti ,
Col.(r)Victor Popescu