joi, 10 noiembrie 2011

Este valabil si pentru SCMD Filiala 1 Pitesti !

In atentia BO ale filialelor:
  • Drobeta Turnu Severin
  • Craiova
  • Ramnicu Sarat
  • Sector 5 Bucuresti
  • Sectorul 6 Bucuresti
Domnilor colegi,
Va rugam sa va conformati punctului 7 al rezolutiei CNR de la Alba Iulia, votata in unanimitate, care prevede ca filialele teritoriale “sa ia masuri imediate impotriva membrilor care au continuat si continua sa pericliteze, prin activitatea lor desfasurata in interes personal sau extern, imaginea si existenta sindicatului”. Strategia adoptata la Alba iulia are in vedere ofensiva fara precedent declansata, prin incalcarea oricaror norme de drept, impotriva pensionarilor, civili sau fosti militari, actualmente civili, de catre Puterea servila intereselor straine.
In acest context, permisibilitatea aratata pana acum unor indivizi care fac jocul Puterii, mimand interesele sindicatului nu se mai justifica.
In perspectiva bataliilor care ne asteapta si in care ne-am asumat rolul de organizatori si coordonatori ai Societatii Civile, nu mai avem nici timpul si nici resursele necesare sa mai jucam sotron cu agentii Puterii strecurati in interior.
Va rugam asadar sa treceti la indeplinirea hotararilor CNR. Sa declansam curatenia de toamna, prin indepartarea uscaturilor!...

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU


--
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Coordonator Secretariat General
Lt. col. (r) Rinciog Dumitru
Telefon 0736600961