vineri, 16 martie 2012

IN ATENTIA CADRELOR MILITARE IN REZERVA SI IN RETRAGERE

<<nu sunt pierdute de cat acele batalii ,pe care nu le incepi niciodata >>

                                                                                                                                                                                    Domnilor ,
Am onoarea si placerea ca din pozitia de Presedinte al Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,sa fac publica HOTARAREA AGF a SCMD-Filiala 1 Pitesti ,prin care au fost desemnati sa faca parte din Departamentul de Aparare si Siguranta Nationala al USL ,trei ofiteri in rezerva ,specialisti militari ,profesionisti incontestabili ,care au lucrat in structuri militare importante ,de prestigiu ,ale Apararii si Sigurantei Nationale . Acestia sun membrii ai Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,si au fost selectati  in scopul PROMOVARII INTERESELOR REZERVISTILOR MILITARI ,fata de viitoarea guvernare ,in perspectiva incheierii Contractului social intre USL si CNSC .
Apreciem ca acest demers, se inscrie in ansamblul de masuri si preocupari al SCMD si USL ,la nivel central si local ,de colaborare si sprijin reciproc ,impreuna cu Societatea Civila ,pentru realizarea OBIECTIVELOR stabilite in cele 100 de puncte ale PLATFORMEI CIVILE . 
Ofiterii propusi si alesi in unanimitate sa faca parte din Departamentul de Aparare si Siguranta Nationala al USL ,vor constitui echipa de dialog ,consultari si negocieri cu USL Arges si Consiliul Local al Societatii Civile si sunt urmatorii :
1.Colonel  Constantin Lucian -Marian 
2.Colonel   Petre  Ion
3.Colonel Ing.Ghitescu  Teodor
AGF si Biroul Operativ le ureaza  sanatate si succes in activitate !


Honor et Patria ,Vae Victis !


PRESEDINTELE SCMD Filiala 1 Pitesti ,
Colonel ec.Victor Popescu