duminică, 9 septembrie 2012

REZONARE CU BRASOVUL



                                   FILIALA  1  PITESTI

PUBLIC

Conducerea FILIALEI 1 PITESTI ,a luat act cu interes de initiativa Conducerii Filialei 1 Brasov SCMD ,in legatura cu APELUL adresat TUTUROR FILIALELOR SCMD din Romania .
Continutul APELULULUI este relevant ,exprima adevarul societatii romanesti si in principal ,situatia actuala a pensionarilor militari .Noi intarim teza inadmisibilei TACERI, nu numai a unora dintre membrii SCMD, la  iresponsabila guvernare tricefala portocalie boc ,ci a intregii institutii militare ,care are obligatia fata de tara ,sa apere democratia constitutionala .Mai mult ,aceasta TACERE ,a intarit convingerea IMPOSTORILOR si TRADATORILOR de neam si tara ,ca in Romania se poate orice ,inclusiv ,transformarea ei  intr-un teatru de operatii specific razboiului civil ,asa cum s-a intamplat in Iugoslavia .
Politicieni tradatori si mitomani ,promit in fiecare campanie electorala poporului ,ca va actiona pentru apararea drepturilor sale .Niciodata din 1989 si pana in prezent ,NU s-a intamplat asa ! Prin asocieri in aliante si grupuri mafiote ,isi apara propriile interese meschine ,care nu au nimic  comun cu interesul national. Desigur ,astazi ,asistam la o escaladare fara precedent a actiunilor impotriva democratiei ,a statutului de drept ,constatand pe viu ,INTERSECTAREA  
intereselor legislativului  cu cele ale executivului si  ale puterii judecatoresti .Puterea Judecatoreasca ,descoperim acum ,ca si-a arogat dreptul(???!!!...)sa-si produca legi ,mai presus de legi ,ca este intangibila si nimeni nu are voie sa o controleze indiferent ce face ea .Statul insasi ,a devenit un stat politienesc ,iar cetateanul care-i asigura existenta din taxe si impozite ,a devenit din ce in ce mai  vulnerabil .
In felul acesta ,clanurile si familiile de tip mafiot ,actioneaza la vedere ,sfidand esenta  democratiei reale !
Victimele : cea mai mare parte a unei populatii echilibrate ,oneste si responsabile pentru destinele ei .
In aceasta categorie suntem noi ,o parte foarte importanta , care ne-am pus la dispozitia tarii ,toate resursele ,cu sacrificii imense ,pentru ca atat armata cat si tara ,sa adere si sa faca parte din familia tarilor membre NATO si UE .Prin actiunea noastra ,am determinat ramanerea unora in sistem ,precum mos Teaca ,care si atunci si acum ,specificul lor, a fost si  este TACEREA .O tacere provenita din LASITATE ,lipsa acuta de onoare ,demitate ,profesionalism si materializata prin umflari nejustificate si ilegale de foloase ( cuantumuri salariale si pensii ,grade militare ,decoratii ,titluri stiintifice etc...) si creare de facilitati goale de continut moral ,pline insa de cel material .
Din nefericire ,pentre ei si pentru cei care-i sustin ,suntem si vom fi permanent cu LUPA pe ei ,mai devreme sau mai tarziu adevarul si legea ,vor fi repuse in drepturile lor si-atunci va fi JUDECATA cea dreapta !
Filiala 1 Pitesti SCMD ,se alatura initiativei Filialei 1 Brasov ,va intocmi si inainta MEMORIU prezentat ca varianta ,GUVERNULUI ROMANIEI -primului ministru Victor Ponta .
Pentru realizarea acestui obiectiv si pentru analiza activitatii FILIALEI 1 Pitesti  ,inainte de convocarea CNR/SCMD , pe data de 25 septembrie 2012 ,10.00h ,la sala de sedinte Amfiteatrul II din Muzeul Judetean Arges ,se va desfasura SEDINTA  ADUNARII GENERALE a FILIALEI .

HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !

Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD 
Colonel ec.Victor Popescu