miercuri, 31 iulie 2013

CASA DE PENSII SECTORIALA A M.Ap.N.,DIN NOU IN EROARE!



GRUPUL FILIALELOR << MUNTENIA  SUD >>
Nr.V.56 din 31.07 2013 
Public
                                 ...esenta vietii este vointa de a fi tare...
                                                                    - Nietzsche-

Foarte activa de la o vreme, mai bine zis de la aparitia ''reparatoriei'',Casa de Pensii Sectoriala a M.Ap.N.,pune in vedere ''beneficiarilor "proveniti din SNAOPSN, ca incepand cu 01.10 2013,vor primi (cei defavorizati) pensiile in cuantumul din decembrie 2010.
Cum toti cei interesati cunosteau problema cu mult timp in urma , consideram efortul inutil. 
Partea curioasa, neasteptata si impoliticoasa, este cererea scrisa in al carei continut, trebuie precizat in termen de 30 de zile, de la primirea notificarii, in ce masura contestatia/contestatiile formulata/formulate de contestatori la casele sectoriale de pensii ''mai subzista''.
Domnilor care lucrati in aceasta institutie ! Nu au nici-o legatura contestatiile adresate spre solutionare/NESOLUTIONARE Casei de Pensii Sectoriale, cu prevederile Legii 241/17.07 2013. Contestatiile sunt contestatii (textul acestora regasindu-se si in actiunile in justitie),raman in continuare DOVADA solicitarii drepturilor noastre legale, iar prevederile legii le ve-ti aplica obligatoriu , daca Fisa Postului va cere asta...pentru ca, am constatat ca Hotararile Judecatoresti definitive si irevocabile, NU le puneti in executare!
Prin urmare adresez rugamintea domnilor Presedinti si tuturor cadrelor militare-mds-din Filialele Muntenia Sud, sa fie retinuti si sa NU formuleze astfel de cereri, pana  cand, structura specializata si abilitata ( Departamentul Juridic al SCMD in colaborare cu Casele de Avocatura) va elabora procedura de urmat.
Avem garantia ca pe data de 31.07 2013, aceasta procedura, va fi adusa la cunostinta noastra.

HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS!
Vicepresedinte CD/Coordonator
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Colonel Victor POPESCU