marți, 19 august 2014

SINGURUL SENATOR CREDIBIL, INDREPTATIT SA OBTINA VICTORIA!


SENATORUL CARE TREBUIE AJUTAT SA DEVINA PRESEDINTELE ROMANIEI!

Intalnire cu domnul senator independent Ioan Ghise, candidat la presedintia Romaniei. Tema: Proiectul de tara - "Romania Bunastarii"

 

Informare


In atentia presedintilor de federatii sindicale, sindicate, aociatii, uniuni, fundatii si a cetatenilor care alcatuiesc Consiliul National al Societatii Civile (CNSC)

Doamnelor si domnilor,

Facem oficiul de a va prezenta invitatia domnului senator independent Ioan Ghise, candidat la presedintia Romaniei, de a avea un dialog cu domnia sa, la Senatul Romaniei, in ziua de vineri, 22 august, incepand cu ora 10.00.

Dl. Senator Ioan Ghise doreste sa va prezinte programul sau intitulat "Proiect de tara - Romania Bunastarii", ale carui idei principale le puteti accesa aici.

Rugam pe cei interesati sa participe la aceasta intalnire sa ne comunice datele de identificare, respectiv numele si prenumele, seria si nr. cartii de identitate, eventual numarul de inregistrare al autoturismului cu care se deplaseaza, absolut necesare accesului in Palatul Parlamentului,  pana joi, 26 august, orele 10.00, la Secretariatul CNSC, la tel. 0736600961, 0736600974 sau pe e-mail platformacivica@gmail.com

Dr. Mircea DOGARU
COORDONATOR CNSC