marți, 7 octombrie 2014


doamnelor si domnilor, stimati camarazi,

1.Actiunile SCMD din ultimul timp, indeosebi Rezultatele Pichetarii sediului PSD Bucuresti din 06.10 2014, masurile stabilite de Comitetul Director si Demersurile Filialei Pitesti pentru recastigarea drepturilor prin executare silita, indreptate impotriva M.Ap.N., determina imperativ, Convocarea AGF,  Extraordinara, in ziua de 09.10 2014, 10:00h, la Sediul Filialei!
2. Consecventa unei atitudini ferme, intransigente, fata de Situatia Generala si Speciala in care se afla REZERVISTII Armatei Romaniei, discriminati ,umiliti si pusi in postura actiunilor fara precedent in JUSTITIE, de catre actuala si precedenta putere politica, Filiala Pitesti  face din nou APEL la intelepciunea si celeritatea decidentilor politico-parlamentari, de a solutiona litigiul INCALCARII Drepturilor Constitutionale ale militarilor, declansat de gruparea politica mafiota Boc;
3. Reamintim din nou tuturor Filialelor SCMD, ANCMRR, Societatii Civile si Partidelor Politice, ca Filiala Pitesti a fost a doua Filiala din Romania, care prin Protocolul semnat la 15.11 2011 la nivel Teritorial, a sprijinit cu toata forta, Alianta USL pentru accederea la guvernare. Ambele campanii, locala si parlamentara, au fost sustinute cu multe eforturi si cu INCREDEREA ca, vor fi indepartate pentru totdeauna, inechitatile sociale, discriminarile, coruptia,etc.;
4. Astazi, la douazeci si cinci de ani de la  Evenimentele Tragice din Decembrie 1989 si la doi ani si jumatate de la preluarea puterii in 2012 de catre actualul guvern, CONSTATAM ca am fost TRADATI, MINTITI, UMILITI si DISCRIMINATI !
5. Este IADMISIBILA si INTOLERABILA o astfel de atitudine! Am incercat toate formele de comportament decent ! Am incercat forma dialogului constructiv, dar fara nici-un rezultat! Am transmis tot felul de Apeluri, Sesizari, Scrisori Deschise, etc...DEGEABA ! Suntem, GRATIE guvernarii Ponta, fara drepturi legale si oficial - militare, iar EFORTUL nostru de lupta cu o justitie fara JURISPRUDENTA, care ne-a oferit si continua sa ne ofere solutii contradictorii si imposibile de inteles,se pare a fi in zadar!
Prin urmare, departe de orice speculatii sau interpretari eronate, Filiala Pitesti isi consacra eforturile pentru apararea drepturilor militarilor rezervisti, care sunt afectati si a caror onoare si demnitate s-a incercat a fi compromise!

HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS !

Vicepresedinte CD/Coordonator - Presedintele Filialei Pitesti
Colonel Victor POPESCU