duminică, 5 octombrie 2014

SA INCEPEM ADEVARATA CAMPANIE A SCMD !


domnilor Presedinti ai Filialelor SCMD,

In ultima perioada de timp, unii presedinti de filiale SCMD, erijandu-se in reprezentanti JURIDICI ai SCMD, au inceput - folosind spatiul public, o ofensiva denigratoare ,impotriva Presedintelui SCMD si in extenso, impotriva intregului SCMD!
In afara de faptul ca unii s-au transformat "chipurile"in analisti cu previziuni gen Ponta si Udrea in turul doi( nume "consacrate"adevarat romanesti), ALTII - INDIVIDUALI de fapt, isi permit sa adreseze in numele : CUI ? Scrisori Deschise unor impostori politici care, in loc sa faca turul INDEPLINIRII ANGAJAMENTELOR CATRE TARA, fac turul manastirilor si culmea si cu familia, poate, poate se aduna voturi...!
Ce mai aveti de dialogat ?Ce tot umiliti corpul de cadre militare in rezerva si in retragerea, NU va este JENA domnilor initiatori ai acestor scrisori? 
Ce nu va este clar ? De trei ani de zile, acest guvern, continuator al politicii boc, umileste institutia militara, ce dialog vreti?  NOI am ajuns sa executam silit MAp.N., pentru NEpunerea in executare a Titlurilor Executorii, care atesta drepturile noastre constitutionale, alti camarazi AU DECEDAT , altii sunt in situatie DE NEVOIE, altii au renuntat fiind intr-o stare precara de sanatate...iar voi sunteti cu scrisorile???!!! Daca sunteti fideli organizatiei, de ce NU aveti si un dialog stradal? Va este JENA de PSD? Chiar nu mai aveti simtul decentei si al respectului fata de organizatie si cei pe care ziceti voi , va sunt camarazi ? Ce vreti sa spuneti? Ca nu este adevarat ce spun Evenimentele in derulare cu privire la situatia noastra?...
In loc sa folositi aceasta BRESA creata de noi, UNICAT in ISTORIA ARMATEI, sa va solidarizati cu aceasta situatie, sa va angajati la efortul comun al tuturor cetatenilor onesti si meritocrati , de a termina cu impostorii politici de la guvernare, TOT TIMPUL va frige talpa de scrisori si comunicate!
Terminati domnilor circul acesta jenant, pe care il jucati pe o scena improvizata, cu actori NEprofesionisti! Mai este una abonata la Antena 3, Firea pe nume, care spunea cat de important este Ponta, pentru ca Obama s-a fotografiat cu el...Cata lipsa de bun simt la acesti INTRETINUTI din banul public!!! Nu le-ar fi jena!
Domnule Presedinte Dogaru,
A ajuns cutitul la os! Terminati cu orice fel de compromis! Convocati TOATE Filialele SCMD, conform evidentei, prezenta obligatorie cu Liderii in FATA si NU pe la colturi de blog, in Piata Victoriei si in toata Romania, sa demonstram cine sunt impostorii care conduc Tara si incalca flagrant drepturile noastre! Ba au NESIMTIREA sa candideze si la functia de Presedinte al Tarii si implicit al CSAT!
NU aveti cale de atac domnilor!
S-au acumulat atat de multe , incat, 
Argumentele sunt zdrobitoare!

HONOR ET PATRIA , VAE VICTIS !
VICEPRESEDINTE CD/COORDONATOR
PRESEDINTELE FILIALEI PITESTI
Col.Victor POPESCU