vineri, 24 octombrie 2014

NU JOE BIDEN TREBUIE SA FACA POLITICA ROMANIEI, CI INVERS! UN OBEDIENT INSA CARE VREA CU ORICE PRET "TRONUL", SE LANSEAZA IN DECLARATII INTOLERABILE SI INADMISIBILE! JENANT PANA LA CAPAT domnule premier!


Ponta: Vicepresedintele SUA si secretarul general al NATO, admira Armata Romana

     
Ponta: Vicepresedintele SUA si secretarul general al NATO, al Admira Armata RomanaFoto: Guvern
Premierul  Victor Ponta  ia felicitat, joi dimineata, pe studentii  militari  de la Academia Forțelor  Terestre Nicolae Bălcescu" din Sibiu, cu ocazia depunerii juramantului, prilej cu care a asigurat Armata de respect si mai ales de sprijin.
"Si vreau de fiecare  data sa va transmit respectul, admiratia si urarile de succes pentru cariera pe care ati imbratisat-o. O cariera dificila, riscanta de multe ori, cu FOARTE multe lipsuri si cu FOARTE multe pericole, Dar în care va faceti datoria fata de tara, va faceti datoria fata de familiile dumneavoastra si in care, de fiecare data incercam sa va aratam  RECUNOSTINTA si respect " , a spus premierul  Victor Ponta. Discutie telefonica Joe Biden - Victor Ponta: vezi Despre ce au vorbit (Video) Prim-ministrul a mai declarat ca vicepresedintele  SUA,  Joe Biden , precum si secretarul general, al NATO "Admira Armata Romana si apreciaza rolul pe care militarii romani  il joaca in parteneriatul strategic". "vreau sa va transmit mandria pe care  o simt si eu (...) cand vicepresedintele SUA, cand secretarul general al NATO al, NE spun cat de mult  admira Armata Romana, cat de mult apreciaza rolul pe care  militarii romani  il joaca in parteneriatul strategic, în operatiunile in care Colegii Dumneavoastra PARTICIPA si isi Risca Viata ", a afirmat premierul . Victor Ponta a SPUS ca  în ultimii 19 ani, de cand el a depus  juramantul militar, "Armata Romana sa schimbat FOARTE mult în Bine". "In Urma cu exact 19 ani, depuneam si eu juramantul ca militar în Termen.Insa CRED ca Armata Romana in acesti 19 ani sa schimbat FOARTE mult în Bine. Nu intamplator Armata si Biserica sunt institutiile in care Romanii au Cea Mai Mare Încredere ", a declarat Victor Ponta. Seful GUVERNULUI un participat la ceremonia de la Sibiu Impreuna cu Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa 

COMENTARIU pe scurt: MINCIUNA FATA IN FATA CU ADEVARUL!
Declaratiile facute de premier= NEAVENITE !
NOI, ne-am asumat RASPUNDEREA sa-i sprijinim pentru accederea la putere si am facut-o!
EI au demonstrat in doi ani si jumatate, incompetenta, dispret, iresponsabilitate, discriminare si perpetuarea politicii liberale extremiste a guvernului penal Boc!
La ce se administreaza Opiniei Publice pe toate sursele Mass Media, despre JAFUL NATIONAL facut de PSD, mai are curajul sa candideze la functia de Presedinte al Tarii ? 
Iata PERFORMANTA acestui premier, mereu zambaret si fara griji!...
Tema cea mai indicata pentru acei studenti, care au acceptat spre dezamagirea noastra sa participe la o astfel de intalnire ( atentie domnilor studenti!), ar fi fost ABUZ IN SERVICIU ! Ce parere aveti dl.e premier ?

RASPUNDETI domnule premier! S-ar putea sa va cerem  DAUNE MORALE fara precedent in ISTORIA ROMANIEI chiar de-am ramane unul !



               Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti

           BIROUL EXECUTORILOR JUDECATORESTI ASOCIATI
               Bucur Serban Constantin si Dumitru Nicolae
________________________________________________________
Bucuresti - 031625, Str.Baba Novac, Nr.17, Complex Baba Novac, Sector 3, tel.021 324 26 19, fax. 021 324 26 19, CF RO093BREL 0002 0005 2705 0100 LIBRA INTERNET BANK - SUCURSALA DECEBAL



Dosar de executare nr.1281/2014
Data 07 10 2014



Catre
CASA DE PENSII A MINISTERULUI APARARII NATIONALE
Drumul Taberei nr.9-11, sector 6 Bucuresti


NOI BEJA Bucur Serban Constantin si Dumitru Nicolae, prin DUMITRU NICOLAE executor judecatoresc in cirdcumscriptia Curtii de Apel Bucuresti, avand toate datele de identificare in antet,

Avand in vedere cererea de executare silita formulata de creditoruL MARGESCU Iustinian  cu domiciliul in Pitesti - 110283, Str,Victor Babes, nr.1, Bl.T5, sc.A, ap.30, jud.Arges care a fost incuviintata prin Incheierea pronuntata de Judecatoria Sector 6 Bucuresti, in dosar nr.11388/303/2014 in urma carora a fost declansata urmarirea silita directa impotriva dumneavoastra, in baza titlului executoriu constand in Sentinta Civila nr. 2479/2012 din data de 18.09.2012 pronuntata de catre Tribunalul Arges, Sectia pentru Conflicte de Munca si Asigurari Sociale in dosarul nr. 5990/109/2011, in baza art. 887 coroborat cu art. 667  si art. 903 si urmatoarele NCPC, emitem prezenta

SOMATIE

prin care va punem in vedere, ca in termen de 10 zile de la primirea sau lasarea acesteia la domiciliul dumneavoastra, sa va conformati prevederilor titlului executoriu mentionat mai sus si sa prezentati catre subsemnatul executor judecatoresc dovezi indubitabile din care sa rezulte urmatoarele:

1.     Mentinerea in plata a pensiei de serviciu stabilita in baza Legii 164/2001, modificata si completata si aflata in plata in luna decembrie 2010.
2.     Achitarea sumei de 1,700.14 lei reprezentand onorariu si cheltuieli executare silita prevazute in Incheierea de stabilire a cheltuielilor de executare silita (anexata prezentei).

Aceste sume se pot achita la sediul Biroului Executorilor Judecatoresti Asociati Bucur Serban Constantin si Dumitru Nicolae zilnic intre orele 10:00 - 16:00, sau pot fi consemnate in contul IBAN nr. RO66 BREL 0002 0006 2705 0101, deschis la Libra Internet Bank, cont de consemnari, pe seama si la dispozitia Executorului Judecatoresc Dumitru Nicolae indicand si numarul dosarului de executare nr.1281/2014.

In subsidiar, va solicitam sa ne indicati daca, ca urmare a conformarii dumneavoastra cu prevederile titlului executoriu mai sus invocat, exista si sume de bani, care provin din diferentele de pensie ce trebuiau sa fie achitate in baza pensiei militare de serviciu afalata in plata in luna decembrie 2010, si care trebuiesc achitate catre creditorul Neacsu Sergiu-Mihai.

Va facem cunoscut faptul ca in cazul in care nu va veti conforma prezentei somatii si nu veti indeplini obligatiile de a face pe care le-a stabilit instanta judecatoreasca in sarcina dumneavoastra si totodata nu veti achita sumele datorate mentionate in prezenta somatie in termenul aratat mai sus, vom continua executarea silita conform legii.

Anexam la prezenta somatie incheiata azi o7.10 2014, ora 11:00 la sediul biroului: incheierea de stabilire a cheltuielilor de executarea, copii certificate de pe incheierea de incuviintare a executarii silite si titlul executoriu.




Executor judecatoresc,
stampila , semnatura (indesc)