marți, 3 februarie 2015

CAMARAZII DIN PITESTI VA FELICITA!

Catre,
Presedintele si camarazii Filialei Brasov!

La cinci de existenta, consideram ca aprecierile noastre de bine, vointa pentru recapatarea onoarei si a demnitatii de militari, speranta in actiuni comune, impotriva impostorilor politici care au incercat si au reusit partial, sa ne modifice destinele, sunt cateva repere generoase, cu care ne alaturam sarbatoririi evenimentului!
Aroganti , cu zambetul pe buze si cu sange rece, lichelele mizerabile ale politicii romanesti, sprijiniti din interiorul institutiilor statului,  care ne spuneau noua '' nesimtiti'', incep APELUL PENALILOR! Acesti penali ca si altii care asteapta la rand, actionand in caracatita crimei organizate, au atentat grav la SIGURANTA NATIONALA a Romaniei! 
Suntem intr-un moment dificil atat din punct de vedere al situatiei interne si mai dificil, al celei externe!
De aceea, cadrele militare in rezerva si in retragere din Filiala Pitesti si celelalte din Muntenia Sud, consecventi, uniti, hotarati  si increzatori in FORTA adevarului si a dreptatii, isi exprima convingerea ca a sosit MOMENTUL ISTORIC, potrivit caruia,  in mod unitar si legal, sa dam RIPOSTA cuvenita, TUTUROR celor ce prin actiunile lor, au adus grave prejudicii tarii, statului de drept si in mod premeditat Institutiei Militare, cu cele doua componente : activa si de rezerva!

La Multi Ani!

Camarazii din Filialele Muntenia - Sud
In numele lor,
Vicepresedinte al CD/Coordonator,
colonel Victor Popescu