luni, 16 februarie 2015

NU ASA VEDEM UNITATEA!

domnilor de la R-26500,

De data asta, nu prea ati nimerit-o cu felicitarile...,NOI care va cunostem, ne miram ca aveti aceasta abordare, fata de FMR si alte ong-uri militare ! Intervenim, nu pentru a va pune la indoiala buna credinta, intervenim pentru a va corecta daca ne ingaduiti , punctul de vedere, printr-o atitudine ferma, de bun simt!
Ca sa fim directi si cu << crucea pe tinta>>, va intrebam:
1. Care au fost actiunile concrete ale acestei federatii, in lupta impotriva crimei organizate a regimului politic Basescu -Boc -Anastase -Udrea si acolitii lor? Prin ce s-au concretizat?  Unde erau domnii generali cand Basescu invoca Lovitura de stat in Romania! Noi eram cu senatorul Ghise la Cotroceni! 
2. Unde erau ei cand noi eram in salile Tribunalelor de Judecata, la manifestatii. mitinguri , marsuri si alte actiuni de protest?
3. Dar cand  ingropam camarazii decedati?
4. Dar cand am fortat nota dialogului cu toate structurile guvernamentale si parlamentare , in abordarea fenomenului de destructurare a armatei si invrajbirea categoriilor de cadre si forte ale armatei si in general ale SAOPSN? Nu putem uita umilirea la care am fost supusi chiar in cladirea MAp.N, de catre reprezentantii DJRP si CPS... dl.Luca nici nu se asezase bine pe scaun cand a replicat: ...nu discutam despre recalculare..., nu discutam despre recalculare...,pentru ca INSTANTELE DE JUDECATA i-au respins RECURSUL IMPOTRIVA PROPRIILOR CAMARAZI , iar dl.Rosu spunea ca...EL apara interesele INSTITUTIEI ... Acum, il intrebam: ale cui interese apara institutia din care face parte? Ale crimei organizate conduse de Basescu - Boc? 
5. Cum au aparat concret drepturile cadrelor militare in rezerva si in retragere, de am ajuns intr-o situatie atat de jenanta, dezastruasa, discriminatorie, batjocoriti si umiliti de un regim politic de typ mafiot? Ce actiuni au intreprins ei la nivelul institutiei care i-au consacrat, pentru stoparea actiunii de dezintegrare a UNITATII CORPULUI de CADRE al armatei? Nu vi se pare ca lipsa lor de reactie si modul tacit in care s-au comportat, este un fel de complicitate cu sistemul? 
6. Ce vrea aceasta Federatie acum? De ce n-a vrut acum cinci ani de exemplu? Vor pensii de generali? Pentru ce merite ? V-am mai spus odata ca pe gradele politice de general, NOI nu dam doi bani!
O alta chestiune care ridica mari semne de intrebare este cea legata de timp: Dusa a declarat ca incepand cu 1 februarie a.c., legea este in parlament ..., lasam la o parte minciuna acestui om si ne ghidam dupa programul de lucru efectuat de celalalte sindicate, inclusiv SCMD, impreuna cu reprezentanti guvernamentali..., Unde a fost aceasta federatie? 
In plus, o mai spunem pentru a nu stiu cata oara : Dreptatea noastra a fost recunoscuta in justitie, Legea pensiilor militare de stat exista, INCLUSIV Instantele care au incuviintat executarea silita si-au dat seama de acest adevar - dar aceasta federatie a fost interesata ca aceasta lege sa fie repusa in ordine, sa ne reprimim drepturile  noastre ?  NU !
Si venim acum cu felicitari? Pentru ce, ca s-au adunat?
Dar de ce nu felicitati SCMD ? Chiar cu relele invocate de unii si altii... Pai cine in afara de SCMD, in modul cel mai vizibil cu putinta,  s-a mai opus regimului politic Basescu- Boc? Va spunem NOI! SCMD a intrat in istorie, iar istoria are etapele si capitolele ei! In etapa Basescu si capitolul crima organizata, SCMD a INVINS!
Si va mai spunem ceva: orice inactiune impotriva unui  inamic si mai ales din partea asa zisilor camarazi,  NU trebuie felicitata , ci condamnata! Nu vrem sa credem ca nu stiati !...
Pentru NOI, crima organizata, desfasurata de regimul politic Basescu - Boc , despre care avem informatii NON-STOP din toate sursele, este Atentat la Siguranta Nationala  a Romaniei! Ce se impune? Stiti ce trebuie...! Suntem pentru UNITATE - dar nu la sfarsitul razboiului ! Am fost lasati singuri in fata unui inamic pervers, periculos dar las in acelasi timp !
Ca militari profesionisti, cand am jurat credinta Tarii, vibram uitandu-ne la stema de pe Tricolor,  unde vedeam lumina si maretia ei! Acum, ne uitam la o esarfa cu trei culori , fara stema! Oare sa fi fost planificata dezmembrarea tarii, aratandu-ne acest semn? Ce graba extraordinara la avansari si ce DELASARE criminala, de a ne conserva COMOARA!
C-am asta ar fi cheia in care trebuie facuta  analiza pe aceasta Tema!

Honor et Patria, Vae Victis!

BIROUL OPERATIV 
Vicepresedinte CD/Coordonator Filiale Muntenia Sud
Presedintele Biroului Operativ