duminică, 8 februarie 2015

FELICITARI D N A !


doamnelor si domnilor, membrii ai SCMD,

DNA a inceput o ampla OFENSIVA, impotriva CORUPTIEI si CORUPTILOR din Romania!
Le adresam FELICITARI si URARI de sanatate! Cota de incredere a romanilor adevarati in DNA, la aceasta data, este maxima; Asteptarile insa sunt si mai mari! SUCCES DEPLIN DNA! Cerem ca aceasta OFENSIVA sa fie generalizata , pe intregul teritoriu si la nivelulu fiecarei entitati structurale, de orice natura profesionala!
Nu fac alte comentarii la ceea ce vedem ca se intampla in Romania, cu segmentul cel mai periculos al societatii, cel al parvenitilor politici si oameni de afaceri CORUPTI! 
CERT este ca acestia, sprijiniti din interiorul unor institutii de forta ale statului de drept - inclusiv MAp.N, au afectat grav SIGURANTA NATIONALA a Romaniei!
NU este nici-o indoiala ca opozantii nostrii din MAp.N - cei de la CPS , de la Directia Juridica , Financiara, CMJ , arhive, etc..., vor trebui sa dea explicatii : DE CE nu s-au opus regimului politic mafiot Basescu - Boc? De ce s-au substituit justitiei  si de ce au mentinut in sistem,contrar principiilor statutlui de drept, ale normelor de drept european si international, DISCRIMINAREA si INECHITATILE, intre categoriile corpului de cadre al armatei?
BINE, ca in sfarsit, VEDETI cine a sfidat rezerva armatei si cine ne-au facut nesimtiti!
Consider ca ar fi un gest fara precedent, al nostru, al militarilor in rezerva si in retragere, de a ne exprima printr-o manifestatie unitara, in capitala Romaniei, SOLIDARIZAREA cu actiunile DNA!
Aceasta actiune ar demonstra HOTARAREA de a lupta pentru intarirea SIGURANTEI NATIONALE a Romaniei si de sprijin al PRESEDINTELUI Romaniei, pentru a aduce Romania in conditii de normalitate!

Honor et Patria, Vae Victis!

Vicepresedinte CD/Coordonator
Presedintele Filialei Pitesti
Colonel Victor Popescu