luni, 22 iunie 2015

SE IMPUN MASURI FOARTE DURE, LEGALE, IMPOTRIVA MAp.N si GUVERNULUI ROMANIEI!

Buna ziua,
Informez membrii de sindicat ai Filialei Pitesti si membrii Comitetului Director al SCMD, ca azi 22 06 2015, in sala de sedinte a Tribunalului Arges, reprezentantul CPS a MAp.N, consilierul juridic Hira, a solicitat completului de judecata, SA RESPINGA ACTIUNEA NOASTRA prin care am cerut recuperarea sumelor de bani retinute abuziv, cu incalcarea grava a legii , prevalandu-se de o decizie a CCR,, decizie politica evident, care incalca flagrant , normele de drept general valabile.
In aceeasi ordine de idei, acest individ, a sustinut ca se opune restituirii acestor sume si deoarece in Parlamentul Romaniei este introdus un Proiect de Lege, dar care nu se stie daca va fi votat sau nu.
In aceste conditii, supun atentiei tuturor celor in cauza, mobilizarea pentru o actiune penala, individuala, in care sa solicitam plata unor daune considerabile, morale si materiale.
Ca militari profesionisti si cetateni foarte bine informati, punem intrebarea daca aceasta institutie, mai este o institutie a statului de drept, sau a unor mafioti aventurieri, care pun pe zi ce trece sub semnul intrebarii, siguranta nationala a tarii!
De asemenea cel putin cei care am ramas loiali luptei pentru apararea drepturilor noastre, impreuna cu camarazii din Muntenia Sud, in perioada care urmeaza, sa stabilim MASURILE ce se impun, pentru o actiune CONVERGENTA, impotriva acestor impostori militari si politici.
Acesta este INTERESUL NATIONAL pe care-l tot flutura Oprea pe la nasul prostilor? Nu tine domnule Oprea, se rupe firul cat de curand!
Joi 25 06 2015, 10:00h - Adunarea Generala a Filialei!
Presedintele Filialei Pitesti,
Colonel Victor Popescu