miercuri, 3 iunie 2015

DISPRETUIESC LASITATEA ROMANEASCA !



Intrebari directe, obiective, sincere, transante, pentru domnul general de justitie Oprea si pentru TOTI obedientii si lingusitorii lui:

...Care sunt motivele pentru care, la aceasta data opereaza FURTUL unor imense sume de bani, de catre Guvernul Romaniei prin MAp.N din pensiile unui numar de peste 25.000 de cadre militare in rezerva si in retragere? In care BUGET au fost introduse aceste sume de bani si in ce scop au fost folosite? Cei 5000 de specilisti sunt cei care trebuie sa acopere infractiunile sefilor? Este adevarat ca ati blocat procesul executarii silite impotriva MAp.N, proces prin care vom arata natiunii ( pana acum ne-am limitat la nivelul instantelor din Romania) si organismelor europene cu competente in materie, ABUZUL guvernului Romaniei, impotriva militarilor?

Aveti cuvantul domnule general de justitie: liber, deschis, transant, obiectiv, sincer, sub juramant DIVIN! 

Vorbiti catre Tara sa va auda poporul, ce patriot sunteti!
Va ascultam!

Presedintele Filialei Pitesti
colonel, Victor Popescu


Scrisoare adresată lui Oprea: Nu mai eşti camaradul nostru căpitane!
Deputatul PNL Cristina Pocora publică pe blogul personal o scrisoare care a primit-o pe e-mail de la colonelul (r) Marius Macovei, preşedintele SCMD Constanţa, adresată ministrului Gabriel Oprea.
"Am primit această scrisoare pe e-mail şi am decis să o public aici pentru că ea dă glas nedreptăţilor pe care le trăiesc în aceste zile cei din Armata României, afirmă Cristina Pocora, care redă integral scrisoarea.
"Gabriel Oprea, căpitanul cu patru stele de general, nu pierde nicio ocazie să nu se mândrească cu apartenenţa sa la armata română. La ultima 'conferinţă de presă' şi-a permis să afirme chiar că '... nu am uitat ce ne uneşte şi valorile ce călăuzesc viaţa de militar'. Căpitane! Să-ţi intre bine în cap, nu ne uneşte nimic, iar valorile noastre fundamentale, ale militarilor adevăraţi – onoarea, demnitatea şi respectarea legilor – îţi sunt complet străine! Căpitane! Dacă ai fi fost întâmplător colegul nostru ai fi ştiut că în armată există o zicală: 'Să te ferească Dumnezeu de comandantul prost, dar perseverent!". Te lauzi cu munca titanică depusă de cei peste 5.000 de specialişti care au fost implicaţi în recalcularea pensiilor militare. Tot respectul pentru efortul depus de ei, dar, căpitane, nu ai dreptul să te lauzi, atât timp cât efectul acestui efort se vede cu ochiul liber – haosul total provocat în sistemul de pensii militare. Din toate aceste considerente, noi toţi cei pe care tu ne consideri camarazi, îţi ordonăm să demisionezi! Dacă nu vei demisiona, te va bate Dumnezeu – pe care îl invoci la fiecare intervenţie publică – pentru tot răul pe care l-ai produs cu bună ştiinţă acestor oameni nevinovaţi, iar dispreţul camarazilor din armată te va însoţi permanent", se arată în scrisoarea semnată de preşedintele S.C.M.D-Filiala 

Constanţa, col. (r) Remus Macovei.