vineri, 10 iulie 2015

29.06 2015 - ZIUA VICTORIEI FILIALEI PITESTI, IN LUPTA PENTRU APARAREA DREPTURILOR MEMBRILOR DE SINDICAT IN JUSTITIE!



doamnelor si domnilor, CEI ramasi in SCMD si pentru altii interesati,

Declar ziua de 29 06 2015, ZIUA VICTORIEI FILIALEI PITESTI , in lupta pentru APARAREA drepturilor membrilor de sindicat, in JUSTITIE !

Prin COMUNICAREA HOTARARII CIVILE Nr.1673/ 04 Noiembrie 2014, Redactata la 29.06 2015 de catre TRIBUNALUL BUCURESTI, domnului POPESCU VICTOR, se stabilesc  urmatoarele:
1. Executarea silita se efectueaza potrivit art.632 CPC, NUMAI in temeiul unui TITLU EXECUTORIU;
2. Sentinta Civila nr.2499/18.09 2012 , pronuntata de Tribunalul Arges Sectia pentru Conflicte de Munca si Asigurari Sociale in Dosarul 6024/109/2011, prin care debitoarea Casa de Pensii Sectoriala a MApN, a fost OBLIGATA sa mentina in plata pensia de serviciu a creditorului, stabilita in baza Legii Nr.164/2001, modificata si completata si aflata in plata in decembrie 2010, este TITLU EXECUTORIU;
3. Decizia de recalculare si mentinerea in plata a deciziei de pensie anterioare anului 2010, da dreptul la Executarea Silita, urmand ca executorul sa faca APLICAREA disp.art.665 alin.3 C,p,civ.,OBIECTUL CREANTEI este determinabil, Titlul Executoriu continand elementele care permit stabilirea lui;
4. Sumele de bani datorate vor fi calculate potrivit drepturilor de pensie mentinute prin sentinta Tribunalului Arges de catre executorul judecatoresc, prin eventuala insusire a raportului unui expert.
In concluzie, TRIBUNALUL BUCURESTI, ADMITE cererea de incuviintare silita A OBLIGATIEI DE PLATA A SUMEI DE BANI, reprezentata de diferentele de pensie, mentinand celelalte dispozitii ale incheierii.
D E F I N I T I V A .

Prin urmare, aici se incheie PRINCIPALA ETAPA a luptei de 6 ani in Justitie! Este a 6 a si ultima HJ DEFINITIVA pentru apararea dreptului legitim la pensia militara de serviciu a cadrelor militare!
Avem MERITUL si DREPTUL, de a ne considera Liderii Incontestabili, ai luptei in justitie pentru apararea drepturilor noastre!
Am demonstrat NU prin vorbe, ci prin FAPTE, cu multe renuntari si sacrificii, ca SE POATE!
Am suportat cu stoicism, toate atacurile din toate directiile si din exterior si din interior, dar nu ne-am dezis de hotararea de a lupta! Si AM INVINS! 
Am castigat si LUPTA si RAZBOIUL pentru ca a II a ETAPA, va consta in actiunile penale, mai usor de suportat financiar! 
PRIN FILIALA PITESTI, SCMD , obtine CEA MAI MARE VICTORIE IN JUSTITIE,  in lupta pentru apararea democratiei reale si a valorilor statului de drept;
PRIN FILIALA PITESTI, SCMD aduce in prim plan, justetea cauzei pentru care a fost creat!
NOI nu avem nevoie nici de aprecieri laudative, nici de felicitari , nici de recompense! Avem nevoie de sanatate, coeziune si intarirea structurii. Impreuna cu camarazii din celalalte Filiale ale Munteniei Sud, vom analiza oportunietate trecerii la o organizatie UNITARA cu capabilitati multiple de actiune!

Pentru stabilirea masurilor de urmat, CONVOC  AGF PITESTI, in ziua de 16.07 2015, 09:00h, la Sediul Filialei - Amiteatrul Muzeului Arges!


HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS!

Vicepresedinte al CD/Coordonator
Presedintele Filialei Pitesti
Colonel Victor Popescu

v