joi, 2 iulie 2015

DUPA APROXIMATIV 100 DE ANI, EXCEPTAND PERIOADA GUVERNARII REGIMULUI POLITIC, BASESCU - BOC SI CONTINUAT DE GUVERNAREA PONTA, AM REVENIT LA SISTEMUL PENSIILOR MILITARE DE STAT!


doamnelor si domnilor din Filialele Muntenia Sud ( mai putin Bucuresti - Ilfov ),

OBIECTIVUL PRINCIPAL al  LUPTEI SCMD Muntenia Sud pentru Apararea Drepturilor membrilor sai, a fost INDEPLINIT!  Legea pensiilor militare de stat, a REDEVENIT legal ,  dupa aproximativ 100 de ani - cu exceptia perioadei guvernarii regimului politic Bsescu - Boc si continuat de guvernarea Ponta, LEGEA Pensiilor Militare de Stat!
In calitate de membru al SCMD , lider al Filialei Pitesti si Vicepresedinte al CD/Coordonator, va transmit urmatoarele:
1. Aprobarea prin votul Parlamentului Romaniei a Legii,  NU este un FAVOR pentru NOI, facut de cineva anume, ci este RECUNOASTEREA incalcarii flagrante a drepturilor noastre constitutionale si legale, de catre regimul politic mafiot Basescu, cu complicitatea responsabililor , aflati temporar la conducerea unor institutii ale statului de drept, in mod evident, cei ai Ministerului Apararii Nationale; Spre corecta dumneavoastra informare, cei mai vehementi potrivnici, in redobandirea dreptului nostru fundamental, au fost responsabilii Casei de Pensii Sectoriale a MAp.N si Directiei Juridice, care in mod constant, prin interpretari eronate, numai in sensul acoperirii propriilor greseli, au sufocat si bulversat pur si simplu, completele de judecata, pentru ca acestea sa decida in favoarea lor;
2. Prevederea PRINCIPALA care a fost omisa din lege, a fost cea referitoare la PLATA sub toate formele legale, a  DAUNELOR materiale si morale, care include aspecte majore, de viata si de moarte: decedatii, inrautatirea starii de sanatate a majoritatii pensionarilor militari, cheltuieli financiare enorme in procesele aflate pe rolul instantelor de judecata;
3. MERITUL celor care au decis continutul final al Legii, este acela ca, poate fi o Lege mai Aproape de Adevar decat cea care a operat initial - Legea 164/2001;
4. LUPTA noastra, continua. La nivel general, in ceea ce ne priveste direct, sunt multe probleme, nesolutionate! Din pacate insa, cei ramasi sub drapelul de lupta al SCMD, cei loiali acestui tel, sunt mai putini in acest moment, dar NUMELE LOR, sunt legate pentru TOTDEAUNA de REDOBANDIREA DREPTULUI SACRU la pensia militara de stat;
NUMELE LOR, vor fi legate pentru TOTDEAUNA si de noua REFORMA ce va urma in sindicat; SCMD va actiona in viitor, NUMAI pentru apararea drepturilor membrilor sai;
5. DEZAVUEZ si RESPING fara nici-o rezerva, atitudinea LASA, de NECONCEPUT , INADMISIBILA, COMPROMITATOARE, a unei mari parti a cadrelor militare in rezerva si in retragere, care, fie de la inceput, fie ulterior, au parasit lupta si s-au ASCUNS prin partide politice si tot felul de ONGuri militare si civile; In felul acesta, s-au dezonorat ei insisi si au devenit COMPLICI, cu sistemul crimei organizate Basescu - Boc, asteptand la cotitura cum se spune, incotro se inclina balanta ?    RUSINE ! Nu au onoare si nici demnitate!  Altii, o categorie mai mica, pentru unele neimpliniri curente si inerente, ale managementului din activitatea SCMD, au trecut la atacuri vehemente din interior, pentru destabilizarea si/sau, desfiintarea SCMD, evident, fara nici-un rezultat;                                                 6. Analiza obiectiva a FAPTELOR  si NU a APARENTELOR, demonstreaza ca Echipa de Conducere a SCMD, consecvent,  prin actiunile sale bune si/sau  mai putin bune, a reusit ca in cooperare cu SCMMI, SRI, CNSC, parlamentari,oameni politici de buna credinta, redactori din Televiziuni si oameni din Presa, sa obtina acest deziderat si in acelasi timp , sa indeplineasca OBIECTIVUL MAJOR ASUMAT !                                                                                                      In acest context, doamnelor si domnilor, actiunile Filialelor din Muntenia Sud ( fara Bucuresti - Ilfov ), au fost HOTARATOARE! Nu este cazul de Bilant si nici nu este momentul acum! Vreau sa va spun TUTUROR celor care ati fost alaturi de mine in aceasta campanie de sase ani , ca sunteti militari patrioti, cu spirit de sacrificiu, onoare, demnitate si respect fata de tara si valorile ei inestimabile. MERITATI TOT RESPECTUL NATIUNII !
RESPECT pentru Presedintele SCMD, dl. Colonel Mircea DOGARU!
RESPECT pentru Vicepresedintele SCMD dl. Colonel Valeriu PRICINA - singurul Ofiter al Armatei, care la postul de televiziune Romania Tv. << l-a pus la zid>> pe fostul Presedinte al Tarii Basescu Traian, pentru atitudinea jicnitoare a acestuia, la adresa militarilor!
Prin urmare, in calitate de Vicepresedinte al Comitetului Director al SCMD / Coordonator, va adresez URARI de SANATATE in deplina PACE , Fericire si Prosperitate!
Aceleasi URARI, transmit SOTIILOR dv.stra, care v-au stat alaturi, v-au PROTEJAT si v-au MENTINUT in forma specifica unui adevarat MILITAR profesionist, patriot! 
FELICITARILE MELE, dupa cum urmeaza:
a) FILIALA SLOBOZIA condusa de dl.Colonel  Iulian ANTONE;
b) FILIALA GIURGIU condusa de dl. Colonel Ilie ALEXANDRU
c) FILIALA CAMPINA condusa de dl, Colonel Lucian DRAGHIA
d) FILIALA TARGOVISTE condusa de dl. Colonel Nicolae GEORGESCU
e) FILIALA Curtea de Arges condusa de dl.Lt.Cdor Constantin BOROVINA
f) FILIALA C.lung Muscel condusa de dl.Capitan Mihai ZAFIU
g) FILIALA Ploiesti condusa de dl Maior Cornel GHINESCU
h) FILIALA Alexandria condusa de dl Colonel Tudor COSTEA
i) FILIALA URZICENI condusa de dl. Maior Constantin IONITA
i} FILIALA Calarasi condusa de dl.Colonel Paul SWIDER
J) FILIALEI  PITESTI care a asigurat SUPORTUL PRINCIPAL ORGANIZATORIC, al  activitatilor in plan local , teritorial si in justitie !
k) SECRETARIATULUI GENERAL si DEPARTAMENTELOR SCMD, pentru Logistica desfasurarii activitatilor la Sediul Central si in Teren, in conditii specifice si cu eforturi deosebite!

 La Multi Ani SCMD!
La Multi Ani SCMD Muntenia Sud!

Honor et Patria, Vae Victis !

VICEPRESEDINTE al CD/ Coordonator
Colonel Victor POPESCU