joi, 9 iulie 2015

IN LUPTA, ODATA GRESESTI! A DOUA OARA, NU MAI AI OCAZIA!


doamnelor si domnilor,

Intr-o lupta, indiferent de natura ei, doar odata gresesti! A doua oara nu mai ai ocazia!
Intr-un articol anterior, spuneam despre tradarea unei mari majoritati a membrilor de sindicat, a principiilor si valorilor care au stat la baza necesitatii  infiintarii acestei organizatii .. Nu a fost si nu este o parere, este o certitudine. Ea este confirmata  de micsorarea dispozitivului de rezervisti militari si din fericire, infirmata de rezultatele obtinute la aceasta data.

Totul a fost si este <<la vedere>>! Aparent, intr-o oarecare <<deriva>> , in urma careia credeam ca ne scufundam, SCMD, cu cei ramasi loiali luptei, s-a redresat! Obiectivul General Strategic ( OGS )stabilit, a fost realizat
Rezerva SCMD ( cred ca acesta este termenul cel mai potrivit ), materializata printr-un grup restrans de Filiale, a fost intrebuintata inteligent si eficient, pentru obtinerea succesului in lupta!  Iata! Legea pensiilor militare = recunoasterea greselilor flagrante a guvernarii regimului politic Basescu - Boc, recunoasterea dreptatii noastre in fata completelor de judecata, actul legal acuzator pentru cei ce nu s-au opus sistemului mafiot al crimei organizate si DREPTUL LEGITIM al militarilor, nascut si aplicat din timpul domniei lui Ioan Cuza.
Interesant este, ca cei ce s-au desolidarizat de noi, atunci cand ii chemam la actiuni unitare de protest, sau sa ni se alature in lupta in justitie, au inceput sa comenteze, sa-si exprime < vezi doamne > nemultumirea ca sunt etichetati, ca de ce asa si nu invers, etc...
Nu! Pentru acestia, nu va exista si nu trebuie sa existe intelegere!
Calea de mijloc de care vorbeste dl general mr.Mandu, putea sa existe la acest moment, doar in varianta existentei intregului efectiv al SCMD, asa cum a fost in 2010. Ori , intre cei care au ramas pe pozitii cum se spune, putini la numar ( rezerva de care vorbeam la inceput ) si cei care au abandonat lupta, nu poate exista cale de mijloc! Degeaba ! Dezechilibrul s-a produs! Increderea nu mai exista! Ma tem ca ...< Podul este prea indepartat >...
In SCMD, trebuie masuri urgente pentru reconfigurarea acestuia.  Nu se poate altfel !  Suntem militari, avem o varsta, avem responsabilitati, avem o experienta dura, am trecut prin multiple incercari: decese, agravari ale starii de sanatate, spitalizari multiple, incertitudine , stress, atacuri din interior, din exterior, etc.
Vestea buna este ca, am inceput ( este vorba numai de Filiala Pitesti ) sa primim H J  Definitive, pe ampla Actiune de Executare Silita , impotriva MAp.N ( a CPS ). Motivul, il cunoasteti! 
Actiunea aceasta, va repune in drepturi pe toti rezervistii militari,  cu sumele retinute abuziv din drepturile de pensie ! Si nu in 2016, ci in 2015!
Si inca o veste buna: NOI, ramanem mai departe la posturile de lupta in SCMD, impreuna cu Filialele din Muntenia Sud. 

LUPTA CONTINUA, nu s-a terminat!

Honor et Patria, Vae Victis!

Vicepresedinte CD/ Coordonator
Presedintele Filialei Pitesti
Colonel Victor Popescu