vineri, 28 august 2015

ATATA TIMP CAT SUBORDONATII II SUNT COMPLICI FIE DIN SLUGARNICIE, FIE DIN PROSTIE, STA IN CONTINUARE LA "BUTOANELE" MApN. UNDE ATI AUZIT DE UN MINISTRU AL APARARII, CARE SA PERMITA STRUCTURILOR SUBORDONATE, SA NU EXECUTE HOTARARILE JUSTITIEI ? EI BINE, IN ACEST MINISTER ESTE PERMIS ASA CEVA!


LAȘITATE. Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a REFUZAT să apere memoria soldatului erou Ion Șiugariu

Ministrul Apărării, Mircea Dușa (FOTO: evz.ro)
August 26, 2015 • eroi • Views: 483

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a refuzat să apere memoria soldatului erou Ion Șiugariu, mort pe câmpul de luptă în Slovacia.

Primăria din Brezno (Slovacia) a dorit ca un pod din apropierea centrului orașului să poarte numele poetului-erou Ion Șiugariu, soldat român mort în luptă lângă acest pod. Ambasada României la Bratislava l-a acuzat pe Șiugariu de simpatii fasciste, fără să probere însă afirmațiile, pângărind astfel memoria unui erou mort pe câmpul de luptă și blocând intenția Primăriei din Brezno.
Deși informațiile cu privire la acest caz au fost făcute publice de Cotidianul încă din data de 14 august 2015 iar eu personal i-am solicitat o reacție pe acest subiect acum șase zile, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa (PSD), a refuzat să apere memoria unul soldat erou mort pe câmpul de luptă, departe de țară, luptând împotriva nazismului și a fascismului.
Constat, din nou, că Armata Română este condusă de un personaj care nu înțelege absolut deloc ce înseamnă Cinstea, Onoarea și Demnitatea.
Toate detaliile despre acest subiect și documente găsiți pe Ziariști Online
FOTO: Mircea Dușa, evz.ro