luni, 10 august 2015

Catre, Liderii Filialelor MUNTENIA SUD

                                                                                            
                                    ...nimeni nu este mai presus de lege...

doamnelor si domnilor,
Deoarece in spatiul public circula informatii potrivit carora, pentru sumele de bani retinute abuziv ca drepturi legale de pensie, in baza unor acte normative( infirmate de instantele de judecata in cadrul procesului  recalcularii pensiilor militare de stat si acum ABROGATE)  emise de guvernarea Basescu - Boc, de catre CPS a MAp.N., in perioada 2012 - 2013, pensionarii militari "trebuie sa se adreseze cu cerere" Casei de Pensii Sectoriale a MAp.N., ma vad obligat sa fac urmatoarele precizari:
1. NU exista la aceasta data, un act normativ legal ( HG ), care sa reglementeze modul de aplicare a noii legi a pensiilor militare! Prin urmare, cererea  este nelegala;
2. A solicita prin cerere  un drept care ni s-a furat ( casa de pensii in complicitate cu sistemul nu s-a opus ),inseamna renuntarea la actul de judecata, inseamna renuntarea la tot ceea ce noi am intampinat si am realizat in justitie! 
3. Complicitatea CPS a MApN cu sistemul de tip mafiot, de sustragere a banului public din drepturile legale ale cetatenilor ( pensii, salarii, etc.,) pentru a fi folosit in interesul unui partid politic, sau in interes personal, NU inseamna si complicitatea noastra cu CPS ;
4. Casa de Pensii Sectoriala a M.Ap.N., are obligatia fundamentala,legala, de a restitui aceste sume, fara a solicita CERERI de la pensionari, deoarece TREBUIE sa aiba EVIDENTA foarte clara a balantei financiare, cu toate intrarile si iesirile la zi; Mai mult, acestor sume trebuie sa le aplice toate corectiile intervenite in aceasta perioada ( indexari,  actualizari indice inflatie, etc. ), inclusiv dobanda aferenta, datorata ca urmare a intarzaierilor de plata!
5. Procesele aflate pe rol impotriva CPS  a M Ap.N ,inclusiv executarea silita si ceea ce va mai urma, are si va avea in continuare, cursul solutionarii legale, asa cum au fost stabilite!

Honor et Patria, Vae Victis!

Vicepresedinte CD/Coordonator
Presedintele Filialei Pitesti
Colonel, Victor POPESCU